Primesti bonus de bun venit, primesti si ponturi bune

Posted by

Tot mai multe agentii de pariuri online isi fac reclama si asta inseamna ca o idee foarte buna nu sunt doar banner-ele din oras, ci si un spot publicitar care sa atraga atentia celor interesati de pariuri si de publicitate. Si cum numarul pariorilor creste simtitor, acestia isi indreapta atentia spre agentiile online, folosind internetul si aplicatii diverse in acest scop.

Este mult mai simplu de facut pariuri in online, avantaj mare fiind faptul ca marea majoritate foloseste internetul si fiind atat de accesibil populatiei, cei interesati pot depune din mers biletul, fara sa mai fie nevoie sa se deplaseze la casele de pariuri din cartier, localitate. Fiind tendinta aceasta mare a pariorilor de a migra din mediul offline al caselor de pariuri sportive in cel online, acestea vin cu tot felul de oferte si concurenta este destul de stransa, fiecare dorind sa atraga un numar tot mai mare de jucatori.

O parte din agentiile existente si ma refer la cele care au deja certificare cum ca sunt legale si pot functiona, ofera nu numai servicii de pariere online, ci si o varietate de jocuri de cazinou, care sa faca experienta mai interesanta si sa aduca ceva nou consumatorilor de astfel de produse. Desi se pariaza si la jocurile de cazinou, ca si serviciu este delimitat de optiunea de pariere la fotbal, spre exemplu. Sunt doua servicii, doua produse total diferite, cu alte mize, alte ponturi de pariere si asa mai departe.

Ca sa revin asupra subiectului legat de publicitate, voi vorbi putin despre spotul publicitar al agentiei Fortuna Romania, care, desi dureaza nici 40 secunde, prin acest clip se doreste prezentarea generala a ceea ce casa de pariu poate sa furnizeze clientilor sai. Se vorbeste despre pasiunea unui parior, despre determinarea acestuia de a face un pariu bun si de a castiga si despre bonusul de inceput care este oferit. Si zic ca este un bonus destul de bun.

Mai se mentioneaza ceva de ponturi, ponturi la pariuri din partea prietenilor care te pot ajuta in alegerile facute, te pot influenta pozitiv si conduce la un castig de care sa te bucuri. Este vorba despre strategia acestei companii de a atrage atentia, de a-si face mai multa publicitate, de a castiga teren si de a fi cea mai buna.

Per ansamblu, eu consider ca este interesanta si transmite exact mesajul potrivit si cred ca numai un parior adevarat isi poate face o parere strict legata de serviciile si produsele oferite de aceasta, fiind in masura sa aleaga aceasta agentie pe viitor.

Fortuna se adreseaza jucatorilor iesiti din tiparul obisnuit si te invita sa pariezi online, oferind un bonus de bun venit si ponturi bune, care sa te ajute sa iesi castigator din asa zisa competitie a pariorilor.

Te invit sa urmaresti spotul publicitar de mai jos si sa iti spui parerea.