dana rogoz

Cum iti cresti increderea in sine?!

Posted by

De curand am gasit pe youtube un spot publicitar putin mai diferit fata de celelalte. Diferit in sensul ca este mai mult legat de promovare. In cele din urma protagonista din aceste materiale video este nimeni alta decat Dana Rogoz. Se pare ca aceste materiale fac parte dintr-o campanie desfasurata de cei de la elmipant, sub denumirea de „Walk Tall – Seria Increderii in Sine”.

Nu cred ca mai este nevoie sa spun despre ceea ce vei gasi in material, caci cred ca intuiesti deja ceea ce eu am sa-ti spun. Mai degraba imi doresc sa te conving sa asculti si sa privesti acele materiale realizate de Dana Rogoz s-ar putea sa intelegi unele  lucruri, care pana acum ti se pareau de neinteles, ba mai mult decat atat s-ar putea sa-ti placa.

Sau poate ca te va atrage mult mai mult stilul Danei de ati povesti despre increderea in sine si cum o poti recapata, asta in cazul in care esti una dintre persoanele ce si-a pierdut increderea. Pe de alta parte nu strica nimanui sa auda si sa vada si alte lucruri, fata de cele cu care ne-am obisnuit zi de zi, iar o lectie despre increderea de sine este binevenita in orice moment.

Chiar daca uneori parem mai mofturosi cand apropiatii nostri ne spun ca avem nevoie de putin ajutor. Si ca sa nu mai lungesc vorba am sa va las mai jos un episod despre increderea de sine. Le puteti gasi si pe celelalte tot pe youtube.