Zanul de la BT are un nou spot publicitar

Posted by

Cam toata aceasta dimineata mi-a fost bantuita de o reclama putin mai ciudatica la prima vedere. Cel putin asta a fost senzatia mea. Nu pot spune ca nu imi plac reclamele sau ca nu sunt atrasa de unele dintre ele, dar uneori imi dau seama ca pot gasi mai multe intelesuri ale aceluiasi spot publicitar.

De multe ori mi-am spus ca poate este de vina imaginatia mea prea bogata sau poate ca inca nu stiu nici eu cum sa interpretez lucrurile in adevaratul lor sens. Pana una alta trebuie sa va spun ca este vorba despre noul spot publicitar pentru ofertele de la Banca Transilvania.

Si cum nicioadata nu m-as fi gandit ca zanul de la BT poate face treaba buna alaturi de ciobanul Ghita de la Vodafone, eu spun ca mai bine las aici spotul sa vedeti si voi despre ce este vorba.

Desi mi se pare salutul lor foarte, foarte lung nu pot spune ca nu m-am amuzat pe seama lor. Cu toate ca asta era ideea de a te amuza parca totusi lipseste ceva aici. Inca nu imi pot da seama ce lipseste, dar cu siguranta lipseste ceva. Stiu ca mesajul este transmis foarte clar, dar parca tot nu imi vine sa cred cum au ajuns la un asemenea spot publicitar.

Si pe de alta parte cred ca lungul lor salut a fost inregistrat in cateva duble bune. Ceea ce cu siguranta cred ca nimeni nu ar fi in stare sa poate saluta asa fara sa se impotmoleasca sau sa greseasca macar un singur element. In fine cred ca asta ar conta cel mai putin atat timp cat spotul publicitar si-a atins scopul. Daca iti place reclama de la Banca Transilvania iti astept comentariile si parerile chiar aici in aceasta postare. Oare care va fi viitorul spot publicitar pentru zanul de la Banca Transilvania?