reclama

O reclama sportiva ce mi-a atras atentia

Posted by

Habar nu aveam ca multe dintre reclamele ce apar la televizor sunt de cele mai multe ori despre meciurile de fotbal, mai ales atunci cand se apropie vreun campionat. Nu credeam vreodata ca o sa ajung sa ma uit atat de atenta la aceste reclame mai ales ca nu sunt genul de persoana care sa caute cele mai bune ponturi de pariuri si care sa faca specula din aceste lucruri.

Cel mai probabil majoritatea barbatilor sunt obisnuiti cu ceea ce se intampla la casele de pariuri si cu ceea ce ei definesc a fi castiguri profitabile din aceste pariuri. Inca nu am prins eu prea bine ideea, dar cu siguranta sunt si alte elemente dupa care se pot ghida aceste persoane pentru a fi cat mai aproape de castig. In alta ordine de idei se spune ca nimic nu este intamplator, de altfel se prea poate ca acestia sa urmareasca si urmatoarele elemente:

  • detalii despre meciurile de fotbal si despre jucatori;
  • detalii cu privire la stategia pe care o folosesc antrenorii in meciurile de fotbal;
  • jucatorii ce intra pe teren;
  • formula magica a statisticilor;
  • si nu in ultimul rand gramul de noroc ce unora le lipseste;

Exact asa cum am spus si mai devreme nimic nu este intamplator, chiar daca marea majoritate a persoanelor au incercat de nenumarate ori sa castige ceva, dar intr-un final nu au reusit. Bineinteles ca la prima vedere, daca i-ai intreba pe acestia cum stau lucrurile ar spune ca doza lor de ghinion este prezenta la orice pas.

Ba mai mult decat atat in astfel de momente le puteti observa si dezamagirea de pe chip fara sa mai aveti nevoie de alte cuvinte. Dar cu toate astea, exact asa cum am spus si mai sus, am vizualizat o reclama avand subiect principal vedetele din fotbal si culmea ca mi-a si placut.

Asta mi s-a parut cu adevarat interesant, mai ales ca nu pot spune ca mor de nerabdare sa ajung pe stadioane sa vad nu stiu ce echipa sau nu stiu ce meci de fotbal de mare amploare. In mare parte lucrurile sunt foarte usor de urmarit mai ales in acest domeniu al sportului. Si asta pentru ca foarte multi barbati sunt atrasi de sportul rege si nu se dau in laturi de la nimic.

reclama