reclama

Reclame cu vedetele din fotbalul international

Posted by

Azi pot spune ca am pierdut cam o jumatate de ora in cautarea unei reclame ce am gasit-o intamplator pe peretele meu de pe facebook. Probabil ca daca reclama n-ar fi fost atat de atragatoare nu as fi pierdut atat de mult timp pentru a o cauta. Insa nu faptul ca am pierdut atat de mult timp ma irita, ci faptul ca am gasit mai multe reclame interesante pe care nu le-am gasit pana acum.

Si sincera sa fiu nu m-au atras aceste reclame pentru ca personajele principale sunt cateva vedete internationale. Mai mult decat atat am fost atarasa de mesajele acestor reclame, cat si continutul acestora. Si cum probabil stiti deja, aceste reclame intrec cu mult anumite filme preferate sau grupajul de stiri pe care il urmaresti in fiecare zi.

Dar pentru a intelege mai bine despre ceea ce eu scriu aici am sa va las la indemana materialul cu reclamele. Este posibil ca voi sa stiti deja despre ce este vorba mai ales ca majoritatea dintre voi sunteti suporteri ai fortbalului .

https://www.youtube.com/watch?v=_H2qL0LQrj4

Sunt curioasa care vor fi reclamele de anul acesta ce vor face furori. Imi place sa vad astfel de reclame sau mai bine spus imi place sa vad o reclama bine gandita, o reclama bine realizata, ireprosabil fara nici cea mai mica urma de greseala.

In plus cred ca ati observat deja procesarea acestor secvente video, cu atat mai mult ca in mare parte ele par a fi secvente din anumite filme. Voi stiati de aceste reclame si secvente?

One comment

Comments are closed.