clip

Motociclete, motoare… si lucruri interesante

Posted by

De curand am incercat sa-mi caut ceva interesant pe internet astfel incat sa am ce asculta in casti cat ma chinui sa ma concentrez pentru a mai scrie cate ceva si a mai lucra pe la birou. Si numai bine ca am gasit ceva interesant si ma simt de parca as vorbi in locul fratelui meu, cel care este innebunit dupa motoare si motociclete.

Am gasit cu clip de fapt un imn al unor motociclisti. Cred ca fratelui meu i-ar face placere sa-l asculte si sa vada clipul Insa ceea ce mi s-a parut cu adevarat interesant a fost faptul ca in clip mi-am regasit si o fosta colega de liceu. Nu ma asteptam sa dau cu ochii de ea, mai ales ca nu o stiam atat de pasionata de motoare.

Dar na, poate ca uneori lumea se mai schimba, noi ne schimbam si ne alegem alte drumuri, alte carari, alte trasee. Si poate ca si eu m-am schimbat, dar sa revenim la oile noastre si la respectivul clip. In lini mari mi-a placut, nu stiu insa daca mi-au placut motoarele, melodia sau clipul intreg.

Cert este ca am fost atrasa de imaginile respective si cam atat, insa ce-i drept nu m-am uitat pana la finalul clipului, deoarece sunt genul de persoana care se plictiseste foarte repede si nu reuseste sa se uite pana la final. Asa sunt eu si nu ma pot schimba. Dar pana una alta am sa va las sa priviti acest clip pe care eu l-am gasit.