machiaje

Ce parere aveti despre tutorialele de machiaj?

Posted by

Am tot observat ca in ultima perioada tot mai multe domnisoare se cred in masura sa realizeze tot felul de materiale video despre machiaj. Sincer acest lucru nu m-ar fi deranjat daca respectivele tutoriale ar fi fost realizate de cineva expert si in masura sa vorbeasca despre toate astea. Drept dovada am sa va las aici un tutorial despre machiaj realizat de cineva ce stie ce face si pentru care are o anumita specializare.

Ei bine, nici nu vreau sa ma gandesc la faptul ca unele dintre acele domnisoare cam exagereaza cu machiajul, cu atat mai mult ca se pare ca nici prea multa documentatie nu se face pentru un machiaj oarecare. Pana la urma ce mai conteaza sa te informezi inainte sa realizezi ceva, noi facem parte din tara in care stim de toate si ne pricepem la toate, iar asta ne da dreptul sa ne calificam singuri.

Sincera sa fiu nu cred ca am intalnit mai multa prostie decat in acele materiale realizae de anumite domnisoare care nu au nimic in comun cu arta machiajului. Nici eu nu ma pricep la asta, dar eu nu am facut nici un material legat de machiaje si nici nu cred ca voi face.

Cel putin nu pana nu imi voi pune la punct niste tehnici si de ce nu, pana nu voi afla si cateva secrete ale frumusetii nu are rost sa-mi pierd timpul cu asemenea lucruri. Ceea ce vreau eu sa transmit este faptul ca prea multe persoane cred ca sunt indreptatite sa vorbeasca sau sa realizeze anumite lucruri cu care nu au nimic in comun, iar asta nu este singurul lucru.

Cu siguranta ar trebui sa ne obisnuim sa invatam mai multe despre noi, mai multe despre ceea ce putem face si bineinteles inainte de a face acel ceva propus sa ne informam despre el. In concluzie voi decideti ceea ce vreti sa reaizati sau metoda (calea) pe care vreti sa o urmati.