Cele mai dulci bomboane au spoturi publicitare interesante

Posted by

Habar nu aveam ca bomboanele de ciocolata care imi plac atat de mult au parte de atat de multe reclame interesante. Pe de alta parte nu mi-am imaginat ca lucrurile pot lua o intorsatura atat de mare sau cel putin in spoturile publicitare respective. Iar daca pana acum nu v-ati dat seama despre ce tip de bomboane vorbesc, ei bine sunt delicioasele M&M’s. Le-as putea categorisi ca fiind drept bomboanele copilariei mele.

Avand in vedere ca aceste bomboane mi-a calauzit aproape intreaga copilarie prea multe lucruri nu mai sunt de spus. Si asa cum am spus si mai devreme M&M’s fac parte dintr-o buna perioada din copilaria mea. De aceea mi-am zis ca n-ar fi rau sa-mi amintesc de ele si sa caut cateva reclame haioase ce au legatura cu acestea.

Bineinteles ca o buna parte din aceste reclame pe care le-am gasit nu au fost date la tv. Cel putin nu pentru publicul roman. Dar in mintea mea aceste bomboane raman ca niste personaje nebunatice, ce in mare parte au devenit adevarate delicii pentru cei mai multi dintre noi.

Pe de alta parte am fost intrigata de aceste spoturi publicitare intrucat aceste bomboane au parte de cele mai indraznete situatii, chiar daca uneori sunt nefericite. Si cum curiozitatea mea specifica nu prea imi da de ales am stat si am vizualizat urmatorul colaj cu spoturile dedicate bomboanelor M&M’s si va invit si pe voi sa faceti acelasi lucru.

https://www.youtube.com/watch?v=3u0jotXFZHg

https://www.youtube.com/watch?v=yLuTL7jnEC0