Un nou spot cu Inna

Posted by

Nu stiu daca si tu esti la curent cu reclama in care apare Inna, dar eu una nu prea m-am simtit atrasa de reclama. Probabil ca daca nu ar fi fost Inna sa joace in reclama cu pricina, nici nu m-as fi uitat. Dar cred ca eu sunt foarte drastica in privinta reclamelor pentru ca imi doresc un alt tip de de reclame, alt stil de a face reclamele. Pe de alta parte nu pot spune ca nu ma pot atasa de reclamele noastre, doar ca eu am un alt stil, o altfel de gandire si percep lucrurile mult mai altfel.

Nu spun ca reclamele noastre nu sunt bune, doar ca eu m-am obisnuit cu altceva si imi este putin cam greau sa ma obisnuiesc cu tot ceea ce se intampla pe piata noastra de publicitate. In alta ordine de idei mi-ar fi placut sa vad lucruri mult mai interesante, dar nu intotdeauna se intampla sa am parte de astea. Si recunosc faptul ca o buna parte din vina o am si eu pentru ca din ce ma documentez mai mult in acest domeniu, cu atat imi dau seama ca anumite elemente nu sunt pe gustul si pe placul meu.

In rest, nu pot spune ca totul este pe dos, doar ca mi-as dori sa vad reclame romanesti mult mai inventive, mai interesante, iar atractia si impactul din partea publicului sa fie si mai mare. Inca nu am descoperit toate acele lucruri care nu imi plac, dar sunt sigura doar de anumite lucruri, pe care le voi aminti intr-un alt articol. Insa pana atunci va las sa urmariti spotul Innei, pe care il gasiti mai jos si sa lasati parerea voastra despre asta intr-un comentariu.