reclama

O reclama pentru detergent diferita

Posted by

Cred ca am gasit cea mai tampita reclama. De fapt, nu chiar tampita, dar nu ma atrage deloc, in plus nici sunetul ei nu este unul care sa te atraga. Stiu ca mesajul acestui spot publicitar este unul cat se poate de explicit si de echilibrat si cu toate astea acele cateva secunde nu ma atrag.

Si chiar nu stiu de ce am senzatia ca nu sunt singura persoana ce are aceeasi opinie despre spotul acesta. Nu cred ca mai este cazul sa spunem ca pentru acelasi produs in trecut s-au facut spoturi mult, mult mai placute si mai inteligente. Adevarate povesti pe care sa le vinzi publicului, insa acest spot publicitar mai mult te scote din sarite decat sa iti induca o stare placuta si sa te faca sa il cumperi.

Habar nu am ce a fost in mintea celor ce au creat acest spot, dar cu siguranta nu s-au gandit ca acesta poate deveni foarte obositor… Iar produsul despre al carui spot vorbim este un detergent de vase, dar mai multe veti intelege chiar din spotul respectiv.

https://www.youtube.com/watch?v=djYgCdt_Zo8

Cum ar fi ca filmul vostru preferat sa fie intrerupt de asemenea spot. Cu siguranta in prima faza veti stramba din nas. Nu stiu cum de s-au gandit la un asemenea spot, dar parca nici reclamele nu mai sunt ce au fost odata si daca stam bine si ne gandim cred ca una dintre cele mai placute reclame si cea care a si ramas putin in mintea publicului este cea cu „Zboara, puiule! Zboara!”

Cred ca marea majoritate isi aminteste de aceasta reclama si de puiul aruncat in aer de un baietel blond. Iar daca nu va amintiti de aceasta reclama o veti gasi mai jos. In rest nu mai am ce sa spun voi astepta si restul de reclame, poate cine stie voi descoperi si ceva interesant.