spot publicitar

Un spot publicitar diferit pentru un brand

Posted by

M-am intrebat deseori care ar fi reclama potrivita pentru un produs. Indiferent de produs se pare ca spoturile publicitare intotdeauna au in spate o poveste, dar se intampla ca acea poveste sa nu reflecte in creatia publicitarilor. Probabil ca si voi ati fost tentati sa abandonati un anumit post de televiziune pe care il urmareati din cauza spoturilor publicitare.

Desi nu toate spoturile sunt lipsite de acel ceva ce te face sa ramai in fata televizorului, unele sunt de-a dreptul de evitat. Spre exemplu a fost o perioada in viata mea, in care ma simteam foarte plictisita daca ma uitam la un spot publicitar pentru un anumit tip de bere. Dar am observat ca in ultima perioada lucrurile s-au mai schimbat putin cate putin. Cel putin in privinta spoturilor publicitare pentru bere lucrurile s-au schimbat destul de mult. Iar de aceasta data pot spune ca povestea se regaseste in totalitate si in spotul publicitar pe care il poti vedea pe televizor.

De aceea m-am gandit sa las aici spotul publicitar. Pana la urma putem fi siguri de brandul berii si de calitatea spotului publicitar. De cele mai multe ori calitatea produsului se reflecta in calitatea spotului publicitar. Si cum era de asteptat cei ce isi doresc un brand puternic niciodata nu vor face rabat din ceea ce inseamna investitii pentru produsul lor. Nu cred ca ar exista persoane constiente de ceea ce isi doresc sa realizeze fara sa investeasca macar o mica parte din ceea ce reusesc sa produca.

Si cred ca nu mai este cazul sa spun ca de cele mai multe ori pentru a creste brandul mai intai investesc o suma consistenta si apoi se gandesc si la profit. In mare cam despre asta este vorba – nu poti avea pretentii sa castigi foarte multi bani, daca nu investesti, iar investitia este sfanta in majoritatea cazurilor. Si asa cum am spus si mai devreme am sa va las aici si spotul publicitar care pare a fi o adevarata poveste.