telefon

Spoturi publicitare pentru telefoanele mobile

Posted by

Cu siguranta imi amintesc ca am mai tratat aici acest subict legat de spoturile publicitare pentru telefoanele mobile. Si imi amintec ca am spus faptul ca unele dintre acestea sunt foarte bine realizate pentru prezentarea cat mai bine a acestor tipuri de telefoane. In general telefoanele de ultima generatie se bucura de cele mai bune spoturi, avand in vedere ca intocmai aceste reclame sunt cele care atrag clientii ca pe niste muste.

In general v-am prezentat telefonul de care am fost atrasa iarna trecuta, la fel cum am prezentat si spotul acestuia. Insa urmatorul spot publicitar pe care vreau sa-l las aici este mult mai dinamic fata de celalalt si cu un mesaj la fel de puternic. Si acum sa fim seriosi, intotdeauna avem nevoie de acel ceva care sa ne ajute sa depasim momentele critice, cu atat mai mult daca regasim in acel ceva mesaje puternice.

Si pentru ca nu mai vreau sa mai lungesc agonia in legatura cu acest lucru am sa va las aici clipul despre care eu am spus ca este unul foarte dinamic. Si nu va faceti griji pentru ca acest clip publicitar nu face nimic altceva decat sa prezinte foarte bine telefonul.

Nu cred ca mai pot spune ceva acum dupa ce l-ati vizualizat. Si parca tot ce ramane de facut e sa luam acel telefon smart si sa-l testam. Poate cine stie vom simti ca suntem atrasi de un asemenea model si poate ca in acest fel ne vom schimba si telefonul pe care noi il avem in dotare in acest moment.