cafea

O reclama draguta pentru o cafea gustoasa

Posted by

Daca si tu esti unul dintre acele persoane ce indragesc lichidul negru, aromat, numit cafea in acest articol voi scrie cate ceva despre cafea. Mai exact am vizualizat un spot publicitar realizat intr-un stil foarte realistic ce mi-a trezit toate simturile.

Nu sunt una dintre acele persoane care sa aiba mofturi cand vine vorba de cafea, dar si cand dau peste o cafea buna nu pot sa nu o laud. Pe de alta parte am intalnit si persoane care nu sunt foarte entuziasmate de consumul de cafea si cu toate astea insa stiu sa aprecieze o reclama buna.

Nu sunt sigura ca ar exista persoane care sa spuna ca nu gusta nici macar o ceasca de cafea, dar care totusi sa fie foarte impresionate de reclame sau de ceea ce apar in reclame. In sfarsit nu o sa va mai tin prea mult pe jar, caci am de gand sa va las aici spotul in cauza.

https://www.youtube.com/watch?v=LPhIb1HZOvM

Faptul ca nu sunt singura persoana care sa isi faca un obicei din a bea cafeaua in fiecare dimineata asta ma face sa cred ca sunt destule persoane ce fac exact acelasi lucru. Dar revin la reclama si spun ca asta chiar este o reclama buna. Voi ce parere aveti?