rochii elegante

Va plac prezentarile colectiilor de rochii?

Posted by

Deseori suntem tentate sa cautam cele mai frumoase rochii in cele mai faimoase magazine si mai mult decat atat probabil ca pana te hotarasti la o singura rochie vei proba cateva zeci. Ei bine, de cele mai multe ori ar fi perfect daca ai ajunge la diferite prezentari de moda sau colectii de rochii.

Pe de alta parte n-ar fi rau nici daca de fiecare data ti-ai achizitiona rochiile, pe care ti le doresti tinand cont si de sfaturile designer-ului tau, asta in cazul in care ai unul. Spre deosebire de alte categorii de articole vestimentare, rochiile intotdeauna vor fi in prim plan, mai ales in functie de evenimentele la care vrei sa participi.

In functie de acestea vei stii ce trebuie sa porti si cu ce trebuie sa le accesorizezi, chiar daca uneori ai impresia ca lucrurile par a fi foarte pompoase. In cele din urma vei observa ca lucrurile cu adevarat importante pentru o rochie vor consta in urmatoarele elemente:

  • design-ul rochitei – liniile si contururile acesteia;
  • materialul din care este realizata rochita;
  • dar si accesoriile pe care le are rochita sau strasurile de pe material;

Daca toate aceste lucruri sunt stabilite din timp nu vei mai avea tendinta sa probezi nu stiu cate modele de rochite, iar un alt detaliu, pe care ar trebui sa-l stabilesti inca de la inceput ar fi acela legat de dimensiunea rochitei, daca tu o vrei lunga sau scurta ori medie.

In cele din urma e mult mai usor sa iei cateva pareri de la un designer. Insa daca nu ai acces la un designer si nici posibilitatea de a merge la o prezentare a unei colectii, ei bine, ai putea sa privesti o astfel de prezentare si de pe internet. Nu este acelasi lucru ca acela de a fi prezent la un astfel de eveniment, dar cel putin vei stii ce tip de rochii si ce modele au fost prezentate.

Iar un astfel de exemplu am sa-ti las si eu aici, mai ales ca de cele mai multe ori rochiile cele mai interesante sunt vizibile in diferite reclame.