O reclama de care nu mai scap

Posted by

Eram zilele trecute in fata televizorului si incercam sa-mi gasesc un canal de stiri pentru a fi la curent cu ceea ce se mai intampla in tara asta. Si cum se intampla atat de multe lucruri nu cred ca mai este cazul sa mai amintesc si eu, insa trebuie sa recunosc faptul ca anumite stiri si evenimente imi lasa un gust amar.

Si da, in articolul asta nu vreau sa vorbim despre stiri si despre vesti proaste, insa as vrea sa vorbim despre un spot care a tot aparut in calea mea. Parca orice canal alegeam imi aparea acelasi spot. Si pentru a intelege si mai bine despre ce spot este vorba am sa va las mai jos clipul.

Bineinteles ca m-am gandit ca poate mi se intampla acest lucru, deoarece in ultima perioada sunt putin cam obsedata de parul meu. Habar nu am de ce, dar m-am trezit ca am parul foarte deteriorat si in cele din urma sunt nevoita sa tai din el o lungime considerabila.

Si pentru ca in general obsesia nu trece cu una cu doua am zis ca poate s-a creat o conexiune mai ciudata in creierul meu si poate ca de asta dau mereu de acel spot. Poate stiti si voi cum este mai ales ca dintr-o simpla ingrijoarare am ajuns sa am o obsesie in toata regula pentru parul meu.

Asadar daca nu voi scapa cat mai rapid de toata aceasta nebunie nu stiu cu ce o sa ma mai trezesc in zilele viitoare. Cel mai probabil ar trebui sa caut o reteta ceva pentru a-mi indrepta starea parului meu si poate o sa ajung sa-l pastrez din nou lung.

Dar pana atunci cu siguranta voi fi nevoita sa mai tai din el si bineinteles sa-i aplic tot felul de masti si de tipuri de balsamce contin diverse vitamine. Si pana una alta am facut o obsesie si din clipul respectiv.