Reclamă la glet pe ritm de hip hop

Posted by

Recent am gasit pe blogul lui Hoinaru un articol interesant in care se prezenta un clip video despre o reclama. In principal m-am gandit ce poate fi atat de interesant la o reclama astfel incat sa ajunga promovata si pe bloguri pana cand am dat play si deja eram prins in firul narativ al piesei. Este vorba despre o reclama la glet, mai mult sau mai putin „normala” intrucat prezinta prin intermediul unei melodii de hip hop importanta si calitatea modelului de glet.

Recent am găsit pe blogul lui Hoinaru un articol interesant în care se prezenta un clip video cu scop de reclamă pentru un producător de glet. În principal m-am gândit ce poate fi atât de interesant la o reclamă astfel încât să ajungă promovată și pe bloguri până când am dat play și deja eram prins în firul narativ al piesei. Este vorba despre o reclamă la glet, mai mult sau mai puțin „normală” întrucât prezintă prin intermediul unei melodii de hip hop importanța și calitatea modelului de glet.

Reclama are ca personaje principale cinci bărbați, unul dintre ei fiind și artistul melodiei. În spate este acompaniat vizual de către alte patru persoane în diferite ipostaze. Cel mai amuzant dintre personaje este domnul în vârstă, aducând un contrast interesant între tineri și cei mai înaintați în vârstă. Toate personajele din videoclip sunt îmbrăcate în haine de lucru dar totodată imită și partea muzicală, având diferite accesorii printre care și lanțuri la gât asemeni artiștilor de rap/hip-hop. Dacă ascultați melodia o singură dată s-ar putea să nu vă puteți opri, vă prinde foarte ușor iar videoclipul reprezintă o combinație între muzică și muncă, având o serie largă de cadre, începând de la modul de aplicare al gletului și până la masa de lucru a muncitorilor. S-a luat în vedere fiecare element aplicat de constructori atunci când lucrează cu glet, astfel încât videoclipul să pară cât mai veridic și să fie în subiect cu produsul.

Mai multe reclame de acest gen ar trebui să apară mai des în media întrucât prezintă produsele într-un mod mult mai familiar și astfel ar putea să prindă cu mult mai repede la public. Piesa vine și cu o serie de replici metaforice, ce transmit informații indirecte despre calitatea produsului. Se pare că reclamele muzicale nu se vor opri vreodată și acest lucru nu este deloc rău întrucât pot reprezenta un bun mod de promovare pentru diferite afaceri sau produse. Decât niște actori ce încearcă să promoveze un produs, unde se adaugă și ceva urmă de amatorism mai bine o reclamă muzicală, frumos realizată cu versuri bine gândite și ritm. 

Reclama are ca personaje principale cinci barbati, unul dintre ei fiind si artistul melodiei. In spate este acompaniat vizual de catre alte patru persoane in diferite ipostaze. Cel mai amuzant dintre personaje este domnul in varsta, aducand un constrat interesant intre tineri si cei mai in varsta. Toate personajele din videoclip poarta sunt imbracate in haine de lucru dar totodata imita si partea muzicala, avand diferite accesorii printre care si lanturi la gat asemeni artistilor de rap/hip-hop. Daca ascultati melodie o singura data s-ar putea sa nu va puteti opri, va prinde foarte usor iar videoclipul reprezinta o combinatie intre muzica si munca, avand o serie larga de cadre, incepand de la modul de aplicare al gletului si pana la masa de lucru a muncitorilor. S-a luat in vedere fiecare elemenet aplicat de constructori atunci cand lucreaza cu glet, astfel incat videoclipul sa para cat mai veridic si sa fie in subiect cu produsul.

Mai multe reclame de acest gen ar trebui sa apara in media intrucat prezinta produsele intr-un mod mult mai familiar si astfel ar putea sa prinda cu mult mai repede la public. Piesa vine si cu o serie de replici metaforice, ce transmit informatii indirecte despre calitatea produsului. Se pare care reclamele muzicale nu se vor oprit vreodata si acest lucru nu este deloc rau intrucat pot reprezenta un bun mod de promovare pentru diferite afaceri sau produse. Decat niste actori ce incearca sa promoveze un produs, unde se adauga si ceva urma de amatorism mai bine o reclama muzicala, frumos realizata cu versuri bine gandite si cu ritm.