3 criterii in functie de care se alege sicriul

Posted by

Pentru ca o inmormantare sa poata avea loc sunt necesare achizitionarea anumitor servicii si produse, sicriul fiind unul dintre produsele ce sunt necesare pentru ca o inmormantare sa poata avea loc. In cazul in care este vorba despre un deces survenit intr-o tara straina atunci procesul de repatriere decedati Germania nu poate avea loc fara un sicriu. Pentru ca sicriul achizitionat sa indeplineasca cat mai bine nevoile avute intr-un astfel de moment trebuie respectate urmatoarele 3 criterii:

  1. Dimensiunile persoanei decedate este cel mai important criteriu ce trebuie avut in vedere in momentul in care se achizitioneaza sicriul. Cand ma refer la dimensiunile persoanei decedate nu ma refer doar la inaltimea acesteia ci si la greutatea acesteia, aceste doua informatii fiind cruciale pentru a putea achizitiona un sicriu compatibil cu nevoile avute.
  2. Cel de-al doilea criteriu ce trebuie avut in vedere in momentul in care se achizitioneaza un sicriu este reprezentat de dimensiunile locului in care urmeaza sa fie inhumata persoana decedata. Pentru a nu ajunge in situatia neplacuta in care sa constati ca sicriul este mai mic decat locul de inhumare trebuie sa masori foarte bine locul de inhumare astfel incat sicriul achizitionat sa se potriveasca cat mai bine cu acest loc.
  3. Materialul din care este confectionat sicriul este cel de-al treilea criteriu ce trebuie avut in vedere in momentul achizitionarii unui sicriu. Materialul din care este confectionat sicriul trebuie sa fie de cea mai buna calitate pentru a putea sustine greutatea decedatului. Avand in vedere ca ignorarea acestui criteriu poate intrerupe ingroparea unei persoane, acesta trebuie tratat cu maxima seriozitate.

In concluzie, chiar daca nimeni nu isi doreste sa fie pus in situatia in care trebuie sa achizitioneze un sicriu la un moment dat aceasta situatie va veni pentru ca este inevitabila. Pentru a sti ce trebuie sa cumperi atunci cand va veni acest moment trebuie sa respecti criterii prezentate in cadrul acestui articol pentru ca acestea te vor ajuta sa achizitionezi doar sicrie de cea mai buna calitate asa cum sunt cele comercializate de catre Funeral Express, firma care ofera serviciul de repatriere decedati Anglia.