Fa-ti vara mai frumoasa cu aparatele de aer conditionat de la Climatico

Posted by

Ghinionul verii pentru mine, anul acesta a fost defectarea aerului conditionat. Din pacate acest lucru s-a intamplat fix intr-o perioada in care temperaturile au fost extrem de ridicate iar aerul din casa devenise sufocant, chiar si pe timp de noapte.

Aveam nevoie sa rezolv totul rapid, fie ca era vorba de repatatii fie de schimbarea acestuia cu un nou aparat de aer conditionat. In consecinta am inceput sa caut pe internet, o firma specializata care sa se poata ocupa de problema mea. Astfel I-am gasit pe cei de la Climitico.ro, firma care se ocupa cu vanzarea aparatelor de aer conditonat iar vazand ofertele acestora am inceput sa cam renunt la ideea de a-l repara pe cel vechi. La urma urmei lucrul nou nu se compara cu unul vechi si reparat.

In consecinta, am ales sa il schimb pe cel vechi si sa cumpar un nou aparat de pe Climatico.ro, mai exact un aparat marca Daikin, deoarece am auzit numai cuvinte de ladua despre acestea. De asemenea, am apelat si la serviciile de montaj aer conditionat oferite de cei de la climatico, si de specificat ca acest serviciu reprezinta un montaj autorizat.

In ceea ce oriveste durata, am avut parte de livrarea rapida, ceea ce a picat la fix pentru ca nu se mai putea respira in casa. Baietii care ai venit cu aparatup pentru montaj, s-au comportat exemplar atat in ceea ce priveste manipularea si montarea cat si respectul fata de client.

De asemena apeland la serviciile Climatico.ro, puteti beneficia si de consiliere in vederea alegerii aparaturii potrivite nevoilor dumneavoastra cat si de suport tehnic. Toate acestea special pentru bunastarea clientilor Climatico, pentru ca acestia sa aiba parte de cele mai bune servicii la cele mai bune preturi de pe piata.

Sunt extrem de multumit de calitatea apratului comandat, cat si de serviciile acestora. Recomand cu cea mai mare incredere Climatico.ro atat in cazul aerelor conditionate cat si celelalte produse vandute de acestia. Pentru vizualizarea ofertelor acestora va invit sa accesati site-ul si cu siguranta nu il veti inchide inainte de a pune ceva in cos.