Minifrigidere portabile

Posted by

Masina devine un cuptor, cand razele soarelui bat toata ziua in fiare.

Aerul conditionat mai salveaza din situatie, dar sticlele de apa si de suc lasate in soare nu mai pot fi folosite. Nu beti din sucul inceput si lasat ore intregi la caldura, mai ales ca plasticul nu este un material prietenos cand sta la temperaturi ridicate!

Puteti insa dota autoturismul cu o lada frigorifica echivalenta unui minifrigider portabil sa puteti pastra proaspete alimentele si racoritoarele pe care le luati la drum.

E vremea concediilor si o lada frigorifica este indispensabila, mai ales ca poate fi incarcata la baterie, direct in masina.

Si pentru un stomac sanatos produsele alimentare care stau la soare si sunt asaltate de bacterii reprezinta o provocare, dar pentru copii si persoanele sensibile.
In magazinul online Dwyn.ro se afla in stoc 11 modele de genti frigorifice diferite, iar cea mai avantajoasa este Geanta frigorifica cu roti, Mobicool W35, 35 L, 12V – 220V, AC/DC 

Acesta poate fi usor dusa dintr-un loc in altul datorita rotilor. Nu luam o geanta frigorifica numai pentru masina, ci avem nevoie de ea si cand facem un gratar sau mancam in mijlocul naturii. In pretul de 699 de lei intra si asigurarea sanatatii pe timpul caldurii, fiindca datorita acesteia toxiinfectiile alimentare sunt tinute la distanta. Produsul inlatura si risipa de alimente si de apa fiindca vara am vazut oamnei aruncand sticle cu apa sau suc din care bausera numai jumatate din cantitatea de lichid. In momentul in care aruncam mancare si apa, din neglijenta, fiindca nu am cumparat o lada frigorifica, este la fel cum am pune la cos munca a zeci de oameni si implicit munca noastra.

Sa luam ca exemplu o sticla de apa plata! Aruncand-o inainte de a bea tot lichidul din ea desconsideram munca celor din sectorul productie-imbuteliere, apoi a celor implicati in transportul de la fabrica in magazin si a vanzatoarei. Cum tot ceeea ce ne cumparam inseamna munca prestata de noi in schimbul banilor, la cos punem si orele noastre de truda.

Sigur ar fi imposibil sa plecam cu frigiderul dupa noi, dar ideal ar fi ca in fiecare masina care pleaca la drum lung sa existe o lada frigorifica.