bebele de treaba

Bebele de treaba isi face aparitia

Posted by

Nu stiu daca si voi ati vazut reclama ce face senzatie zilele acestea, dar eu una am fost foarte incantata de muzica reclamei. Nu sunt sigura ce m-a atras mai mult, daca o fi fost de vina muzica sau versurile. Si da, versurile chiar sunt foarte interesante. As putea spune ca cel care le-as scris este cu adevarat un geniu al versurilor. In ceea ce priveste calitatea imaginilor nu m-au impresionat deloc, ba din contra mi-am dat seama foarte usor ca principalul bebe din clip este realizat pe calculator.

Ei bine, dar nu asta e problema sau cel putin lucrul asta nu ma impiedica absolut deloc sa ascult melodia acelei reclame sau versurile. In mare va pot spune ca mesajul acestei reclame este de fapt un concurs pentru mamici realizat de catre cei de la OLX.  Cu siguranta daca esti mamica si daca, din cand in cand, mai urmaresti si diferite canale de televiziune stii despre ce este vorba.

Nu stiu cate dintre voi s-au inscris in concurs, dar cu siguranta cele ce au luat aceasta decizie se simt atrase de reclama. Ca sa nu mai spun ca cei mici, daca au tot auzit reclama au inceput sa fredoneze melodia prin casa. Si cu toate astea cred ca cei mai fericiti ei sunt, micutii, caci de fiecare data cand apare spotul pe tv ei sunt foarte fericiti, incep sa fredoneze melodia si sa danseze.

E o placere sa-i observi pe toti facand acelasi lucru, mai ales daca esti una dintre acele persoane ce se simt atrase de micuti sau care isi doresc sa aiba un micut. Nu degeaba persoanele de sex feminin sunt mai fericite cand sunt mamici. Iar cea mai buna explicatie ar fi aceea sa privesti micutii in timp ce se distreaza si sunt fericiti – este una dintre cele mai frumoase privelisti. Si daca pana acum nu ai reusit sa vezi spotul de care eu am vorbit in acest articol am sa-l las putin mai jos.