Cei de la Huawei au reclame interesante ca de fiecare data

Posted by

Cred ca am mai vorbit despre faptul ca cei de la Huawei au reclame foarte interesante si pana acum nu mi-au dezamagit asteptarile. Si chiar daca vorbim numai despre reclame la telefoane inteligente trebuie sa spunem ca aceste reclame sunt mult mai consistente si mai atragatoare fata de multe alte reclame pentru un alt gen de produse. Si cu siguranta tot aici am mai vorbit in articolele trecute si despre acele materiale de promovare realizate de catre cei de la Sony.

In mare parte se pare ca cei ce se ocupa de reclamele acestora au un alt concept despre promovare si despre a-i aduce mai aproape pe cumparatori de produsele lor. Fara doar si poate acestia si-au insusit cateva detalii si lucruri extraordinare pentru reclamele lor. In primul rand mesajul pe care il transmit aceste spoturi este mult mai elaborat fata de mesajele simpliste pe care le intalnimi pe aici pe la noi.

Mai apoi trebuie sa spunem si sa amintim de calitatea acelei imagini si a sunetului. Si de asemenea putem dezbate si modalitatea prin care acel spot a fost realizat, dar pentru consumatori acest aspect nu este unul pe care sa punem accent. In cele din urma oamenii sunt atrasi de un produs si daca prezentarea este conforma cu modalitatea de promovare.

Nu poti avea succes cu un produs daca nu este pe masura spotului de promovare si mai cu seama nu este bine nici daca spotul este unul foarte pompos, iar produsul este de o calitate slaba. Prin urmare nimanui nu ii va face placere sa achizitioneze ceva ce nu este pe placul sau, chiar daca are parte de o reclama extraordinara.

Putem spune ca uneori reclamele sunt inselatoare, dar fiecare dintre noi are dreptul sa aleaga daca isi va achizitiona acel produs, in cele din urma sau nu. Poate ca ar trebui sa tinem seama de acest aspect inainte de a cumpara. Intr-un final am sa va pun la dispozitie noul spot al celor de la Huawei pentru a-l putea vizualiza.

https://www.youtube.com/watch?v=EHXgr8P8dvA