O amintire incurcata

Posted by

Zilele trecute am fost in trecere pe la bunica si cat am asteptat-o sa vina de la bucatarie m-am delectat putin cu programul de la televizor. Cum in mare parte nu prea mai am rabdare pentru a vedea emisiunile sau filmele ce se dau pe diferite posturi de televiziune am inceput sa butonez telecomanda tastand fel si fel de programe. Si asa cum am spus si mai devreme nu sunt adepta a ceea ce inseamna un program sau emisiune pe tv asa ca am inceput sa caut reclamele.

Ori de cate ori am ocazia sa ma uit la reclamele ce apar pe posturi am senzatia ca in scurt timp ma voi prapadi de ras urmarindu-le. Bineinteles unele sunt realizate intr-un stil cat mai profesional si au un mesaj foarte clar si concis ce uneori, de ce nu, te face sa tresari, dar altele… Ei bine, altele te pot face sa razi pana iti dau lacrimile, chiar ma asteptam ca la un moment dat sa molipsesc si persoanele din jur cu al meu ras. Dar n-am oprit din ras in momentul in care mi s-a parut ca observ o reclama ce imi amintea de ceva anume.

Aveam vaga senzatie ca ceea ce se prezenta in acel spot publicitar il stiam de ceva vreme din alta parte. Poate ca n-ar fi fost o tragedie asta, dar eu una cand nu imi amintesc ce anume stiu si de unde stiu despre un anumit subiect ma cam apuca disperarea. In cele din urma m-am tot chinuit si am apelat la scurta mea memorie in incercarea de a gasi acea informatie pe care o cautam, dar in acel moment totul era in zadar.

Cateva minute in sir m-am chinuit sa-mi amintesc, ba mai mult decat atat am fost nevoita sa renunt la aceasta incercare dupa ce nepotul meu a venit la mine in brate ca sa ne jucam. Insa astazi intamplarea face sa-mi amintesc exact despre ce anume era vorba si cu siguranta am sa va povestesc despre asta intr-un alt articol.