Ce parere aveti despre masaj?

Posted by

Ma gandeam zilele trecute ca unul dintre cuvintele cu o foarte mare conotatie sexuala este masajul. Am observat acest lucru in timpul unei intalniri intre prietene si oricum ar fi cred ca acest lucru il recunoasteti si voi indiferent daca sunteti barbati sau femei. Probabil ca in ultima perioada ne-am obisnuit atat de mult cu acest limbaj pornografic incat nu ne mai mira nimic legat despre acest subiect. Bineinteles aici putem aminti si de lipsa decentei pe care o au anumite persoane, insa dupa cum bine stiti, in mare parte nici media si nici oricare alt mediu social nu mai face nimic altceva in afara de a promova aceste „schimbari” neproductive ce nu isi au rostul uneori in viata oamenilor.

Cu siguranta o sa spuneti ca si in trecut existau astfel de lucruri sau cel putin erau cunoscute sub o alta forma. Spre exemplu pe atunci se folosea foarte mult expesia de masaj, iar de aici erau folosite tot felul de derivate. Si da, si astazi exista notiunea de masaj oriental sau oricare altul, insa sunt multe alte chestiuni care spre rusinea noastra, a tuturor le-am lasat la voia intamplari si le-am promovat cand nu trebuiau. Stiu ca este posibil ca dupa acest articol sa fiu criticata de anumite persoane, dar imi asum ceea ce spun, mai ales ca doveziile sunt mult mai mult decat vizibile. Si nu mai trebuie sa mai spunem despre numarul tot mai mare al mamelor minore din tara noastra, pe care unii specialisti il numesc un fenomen.

Inca mai sper ca la un moment dat se va face ceva sau cel putin toate aceste lucruri nu vor mai fi atat de vizibile si la indemana tuturor. S-ar putea spune ca au fost adoptate numeroase programe pentru a impiedica fenomenul mai sus amintit, insa cred ca baza educatie vine din familie si prin urmare familia trebuie sa fie mult mai responsabila pentru faptele sale. Oricat de mult vrem sa negam toate aceste lucruri ele se intampla chiar sub ochii nostri si ceea ce pare si mai grav este faptul ca in loc sa stopam astfel de comportamente noi ne prefacem ca nu ar exista.

Ar fi fost mult mai bine, daca astfel de lucruri ar fi fost izolate sau cel putin nu in vazul tuturor si la indemana oricui. Pe de alta parte trebuie sa fim destul de realisti si sa privim lucrurile asa cum sunt – ceea ce este adevarat este faptul ca sunt suficiente persoane ce se indreapta catre astfel de „placeri” si pe care le trateaza doar ca pe o parte din divertismentul lor. Sunt foarte curioasa cum priviti voi toate aceste lucruri, in special daca stati sa le ganditi la rece.