O reclama veche ce inca poate face furori

Posted by

Nu mai este o necunoscuta faptul ca imi plac foarte mult reclamele. Bineinteles imi plac acele reclame create cu foarte mult bun gust si de ce nu cu ceva mai multa pasiune, creativitate si inteligenta emotionala. Cum a venit primavara peste noi mi-am dat seama ca nu prea mi-am petrecut prea mult timp pe partie in sezonul trecut. Si asta pentru ca nu am avut suficient timp liber, dar si pentru ca schiurile mele nu mai sunt functionale. Am tot spus de-a lungul timpului ca o sa-mi achizitionez o alta pereche de schiuri in momentul in care voi avea ceva mai mult timp liber la dispozitie.

Si cred ca acel moment s-a apropiat, mai ales ca in dimineata asta am vizualizat o reclama din anii ’88 ce m-a dus cu gandul la schiuri. Si pentru ca nu este bine sa tot imi aman treburile voi lua in calcul sfaturile prietenilor mei si voi intra pe https://skii.ro pentru a observa mai in detaliu perechile de schiuri si de ce nu pentru a ma convinge care este cea mai buna alegere pentru mine. Cel mai probabil nu mi-as fi amintit de asta daca nu as fi vazut acea reclama veche. Ce-i drept nu ma gandeam ca in anii trecuti reclamele aveau ceva mai mult farmec. Cel putin reclama pe care am descoperit-o este destul de simpatica, daca avem in vedere calitatea imaginii, dar si a sunetului.

E adevarat ca in prezent noi ne-am obisnuit sa avem lucruri de calitate si de asemenea sa ni se ofere cea mai buna imagine, cel mai bun sunet. Bineinteles nu trebuie sa mai aducem in discutie si noile gadgeturi ce detin tehnologii avansate si care ne pot face sa simtim in timp ce vizualizam, iar daca nu v-ati dat seama vorbesc despre acele materiale 5D ce sunt capabile sa ne ofere mult mai mult decat o simpla perceptie. Nu stiu cati dintre voi au avut curiozitatea sa mearga intr-un cinematograf ce va poate oferi toate aceste noutati, dar va spun ca este o experienta unica, cel putin daca pana in acel moment nu ati mai asistat la astfel de lucruri.

In schimb pentru reclama aceea veche ar trebui sa o las pe aici pe undeva pentru a observa si voi cat de bine a fost realizata, chiar daca pe vremea aceea tehnologia nu era chiar atat de dezvoltata. Oricum se poate observa foarte usor cata munca a fost depusa pentru realizarea spotului respectiv, mai ales ca pe vremea aceea efectele speciale erau inca la inceput si se miza mult mai mult pe cascadorii ce puteau face minuni in astfel de cazuri.

Sunt sigura ca dupa ce o sa vedeti aceasta reclama o sa ramaneti cu un sentiment placut, mai ales ca pe atunci lucrurile aveau o oarecare decenta de care se tinea cont si pentru care oamenii erau judecati aspru daca nu o implementau. Dar fara niciun alt comentariu va invit sa urmariti aceasta reclama veche.