O altfel de publicitate

Posted by

Zilele trecute incercam sa ma relaxez si cautam cateva clipuri pe net care sa ma faca sa uit de stresul zilnic si sa-mi gasesc starea de liniste. E ciudat ca de obicei gasesc acea liniste in diferite clipuri ce prezinta un mod de a face publicitate si de ce nu promovare. Cum de fel sunt foarte atrasa de fotografii imi petrec foarte mult timp cautand tot felul de date si de informatii despre poze.

Intr-un tarziu mi-am dat seama ca ceea ce cautam eu era mult mai aproape de mine decat mi-as fi putut imagina si asta pentru ca am reusit sa-mi filtrez informatiile si de ce nu sa selectez tot ceea ce  este mai bun pentru mine. In cele din urma am ajuns sa ma bucur de ceea ce imi doresc, mai ales ca de foarte putin timp au aparut tot felul de „specialisti” in domeniul fotografiei, incat stai sa te gandesti care poate fi mai bun si mai indicat pentru tine.

O sa-mi spuneti ca la acest capitol sunt eu foarte moftuoasa si pretentioasa, dar avand in vedere ca lucrurile pe care mi le doresc le gasesc din ce in ce mai greu din cauza unor amatori ce se cred profesionisti sunt nevoita sa-mi filtrez foarte bine informatiile. Nu este o placere sa stai sa cauti prin miile de clipuri de pe internet, de pe YouTube ceea ce iti doresti, insa rezultatul final si faptul ca in sfarsit ai dat de ceea ce am cautat ma face sa ma simt foarte bine.

Chiar daca asa cum am spus si mai devreme am avut nevoie de ceva mai mult timp pentru a putea cauta toate acele lucruri. Sunt destul de curioasa si mai mult decat atat sa aflu daca tu iti filtrez informatia, daca iti doresti ceva mai mult si daca intr-un final verifici respectiva informatie din mai multe surse? Nu stiu ce parere aveti voi despre asta, dar eu una sunt constienta ca sunt pe drumul cel bun cand imi filtrez informatiile.