spot publicitar

La masa fara telefonul mobil

Posted by

Astazi pot spune ca am vazut cea mai amuzanta reclama. De obicei nu scriu despre lucrurile care ma fac sa ma amuz, dar astazi am zis sa fac o mica exceptie, mai ales pentru ca este vineri. Sunt constienta ca ar trebui sa zambesc mai des, ca ar trebui sa realizez o multime de chestii pe care pana acum nu le-am facut si ca ar trebui sa ma concentrez si mai mult pe munca mea.

Dar astazi nu mai vreau sa vorbesc despre lucrurile pe care mi-as dori sa le fac, ci mai mult vreau sa ma bazez doar pe ceea ce am si ceea ce fac. Iar astazi am simtit nevoia sa ma amuz putin. Si, da, am gasit cel mai bun clip pentru a ma amuza. De fapt nu este doar un simplu clip, ci o reclama la un produs pe care va las sa il descoperiti. Mie insa mi-a placut foarte mult ideea in sine.

Mai ales ca in zilele de astazi este atat de aplicabila. Pe de alta parte nu cred ca bunica mea ar trebui sa vada aceasta reclama, caci astfel vom ajunge si noi ca cei din reclama. Si sincer eu nu pot sta fara telefonul meu, mai ales daca nu am laptopul cu mine. Sunt dependenta de laptopul si de telefonul meu, dar dintre toate de telefon.

Si nu pot spune ca-mi pierd timpul pe diferite pagini de socializare, ci mai degraba mie imi place sa citesc lucruri interesante. Timpul pe care mi-l petrec pe telefon este pentru a citi si a afla lucruri noi pe care sa le pot aplica in activitatea mea.

Daca as ramane fara telefon nu stiu daca as mai functiona eu in parametrii normali. De fapt singurul moment in care nu folosesc telefonul este atunci cand citesc carti tiparite sau atunci cand crosetez. Dar pentru a intelege mai multe lucruri de ce eu vorbesc despre telefon mai bine va las sa urmariti spotul publicitar.