2 minute fac diferenta

2 minute fac diferenta

Posted by

O marca mare de pasta de dinti incearca sa-si promoveze produsele si in acelasi timp sa constientizeze oamenii ca igiena orala este foarte importanta pentru sanatate. Cum statisticile din ultima perioada nu arata prea bine, in ceea ce priveste utilizarea pastei de dinti, cele mai importante marci de pasta de dinti s-au mobilizat si au conceput tot felul de campanii si spoturi publicitare prin care sa indemne oamenii, inferent de varsta sa consume si sa utilieze produsele dedicate igienei orale.

Desi in mediul urban, rezultatele sunt mult mai bune, in mediul rural insa numarul consumatorilor pe segmentul acesta de produse este unul foarte redus. Si desi sunt realizate campanii de constientizare periodice numarul consumatorilor nu ar da semne ca s-ar imbunatati. Si asa cum am spus si mai devreme igiena orala este foarte importanta pentru sanatatea unui individ.

Iar acest fapt este doar unul dintre factorii importanti, caci aici mai putem adauga si aspectul zambetului pe care il afisezi in orice moment, dar si functionalitatea pe care o au dintii sanatosi in ceea ce inseamna hranirea unui individ. Dar pentru a vedea cat de important este periajul zilnic al dintilor am sa va las mai jos un clip pe care si eu l-am gasit pe internet si mi s-a parut interesant, mai ales ca este vorba despre „2 minute fac diferenta”.

https://www.youtube.com/watch?v=kmAR8j-2qw0

Te-ai gandit cat de importante sunt cele „2 minute” si pentru tine? Personal voi avea mai multa grija in aceasta privinta si de ce nu o sa  fac ceva mai mult decat ceea ce puteam pana acum.