reclama Actimel

Reclama Actimel – Stay Strong

Posted by

Am senzatia ca unele spoturi publicitare ma depasesc prin natura lor de a fi, dar asta pentru ca mie mi se par mult prea copilaresti, chiar si pentru produse interesante cum ar fi si simplul iaurt Actimel. Pana nu demult am crezut ca s-au renuntat la aceste strategii de a amuza oamenii, doar pentru ai face curiosi cu privire la produsul promovat.

Sau poate ca acele reclame pe care eu le-am vazut au fost mult mai serioase, intrucat produsul promovat tinea mai mult de mediul farmaceutic. Nu stiu inca ce tip de reclama mi-ar face placere sa revad, dar stiu sigur ca la spoturile publicitare pentru promovarea iaurtului Actimel am zambit si chiar m-am amuzat pe seama acestora.

Ce-i drept am mai vazut spoturi publicitare interesante, ba chiar imi amintesc de unul pentru o anumita napolitana ce mi s-a parut foarte inspirat. Si asta cu privire la reclamele realizate in spiritul romanesc. Insa totul se schimba daca ne extindem putin orizontul de analiza al reclamelor.

Iar aici ma refer la simplul fapt ca spoturile publicitare realizate in afara sunt pline de substrat si intr-un fel as putea sa le numesc chiar reclame inteligente. Nu stiu daca ati fost curiosi sa faceti o comparatie intre reclamele noastre si cele din strainatate, dar eu va invit sa faceti acest lucru.

Cu siguranta veti observa diferenta dintre ele si totodata veti intelege de ce eu ma simt mai mult atrasa fata de acestea, decat de cele de la noi. Oricum in ceea ce priveste campania publicitara pentru Actimel le puteti gasi si in alte limbi.

De fapt eu am dat mai intai de urmatoarea reclama, pe care o sa o vedeti si voi, in limba italiana. Si pentru a nu mai prelungi acest articol am sa va las mai jos unul dintre spoturile publicitare de la Actimel care m-au amuzat teribil.

https://www.youtube.com/watch?v=q3tROw71fM4