actimel

Un nou spot de la Actimel

Posted by

In articolul trecut va povesteam despre faptul ca am dat peste reclamele de la Actimele si despre faptul ca am fost foarte atrasa de aceste reclame. In cele ce urmeaza tot despre o astfel de reclama draguta voi scrie, caci si aceasta face parte tot din seria reclamelor Actimel. Sper si imi doresc sa nu va stresez cu reclamele lor, mai ales ca unele dintre ele sunt chiar foarte dragute, desi eu una nu am reusit sa gasesc traducere pentru ele.

Stiu ca o parte dintre voi ar fi mult mai fericiti daca ar asculta reclamele in limba romana si nu in alte limbi straine, mai ales ca o parte dintre limbile straine par de neinteles. Iar in cele ce urmeaza am sa va spun de ce imi par spoturile publicitare de la Actimel de buna calitate.

De ce sunt interesante reclamele de la Actimel?

Cred ca as putea gasi nenumarate motive pentru care as putea spune ca aceste reclame sunt interesante. Sau daca nu atat de interesante pe cat mi se par mie, mai bine spus atractive pentru marea majoritate. Un lucru interesant din punctul meu de vedere este imaginea.

Pot spune desprea  ea ca este perfecta. Insa mai pot adauga cateva elemente la fel de interesante, cum ar fi sunetul si ideea spotului publicitar. Si cum in principal se pune mai mult accent pe ideea si pe povestea spotului publicitar, cred ca ar fi fost mult mai bine daca as fi inceput exact cu acest lucru.

Cel mai important factor al unui spot publicitar?

Asa cum am spus si in paragraful de mai sus, cel mai important element pentru un spot publicitar (reclama) este povestea acestuia, intrucat povestea iti transmite mesajul spotului respectiv. Nu de rareori mi-a fost dat sa vad reclame pe care nu le-am inteles, caci mesajul nu era unul foarte clar.

Iar pentru a intra si mai mult in acest detaliu cu privire la  mesajul transmis o sa va las noul spot de la Actimel si pe urma o sa mai adaugam doua, trei idei pe marginea acestui subiect.

https://www.youtube.com/watch?v=vpk2EuHBsaM&list=PLsnceq1BQdrlDIbKx5OqsmLAYkIkhQ2mu&index=1

Pana la urma in aceasta reclama, spot publicitar se observa clar ca este vorba despre cum sa-ti pastrezi energia si echilibrul energiei in cazul in care iti incepi dimineata cu un Actimel. Mesajul este atat de clar incat nu mai ai nevoie de altcineva care sa-ti traduca asta.

Imaginile sunt capabile sa-ti reproduca mesajul cu exactitate, iar asta este un lucru foarte bun. Cat despre celelalte spoturi publicitare  de la Actimel nu cred ca vor aparea prea curand pe tv, cel putin nu pana nu vor avea macar o traducere a spotului.