Munca in echipa intotdeauna benefica

Posted by

Creativitatea unor oameni intrece orice limite. Nu ma gandeam ca pentru o simpla reclama la un anumit balsam sau detergent unii sunt in stare sa creeze adevarate povesti. Si nu va imaginati ca sunt impotriva acestora, ba din contra chiar am zambit cand am vazut reclama respectiva. Desi trebuie sa va avertizez ca nu este in limba romana. Cu toate astea respectivul clip este cu adevarat o minunatie de creatie.

Poate ca ar trebui sa abordam si noi genul acesta de reclame cu povesti, mai ales ca in cele din urma am preluat anumite emisiuni de peste ocean, ca sa spunem asa. Si da, poate chiar ar trebui sa fim si mai inventivi, mai povestitori si in cele din urma sa ne punem imaginatia la treaba. Nu cred ca acest lucru poate fi atat de rau si nici nu cred ca nu suntem destul de creativi, inventivi sau ca imaginatia noatra nu-si face treaba.

Una dintre problemele noastre ar fi aceea ca nu ne facem treaba la timp, de obicei nu ne agitam prea mult si ne spunem ca avem timp suficient pentru a termina ceea ce avem de facut. Probabil ca daca nu am lasa totul pe ultima suta de metri ne-ar fi mult mai bine, mai ales ca am avea si mai mult timp la dispozitie sa schimbam anumite aspecte pe care noi consideram ca merita sa le aducem o imbunatatire.

Cu toate astea insa nu stiu cate persoane percep munca in echipa, nu stiu daca intelegeti ce vreau eu sa spun aici, doar ca daca ai o adevarata echipa care sa te ajute atunci cand ai nevoie cu siguranta tot ceea ce vei realiza va fi foarte frumos. Am putea spune chiar excelent. Insa uneori uitam ca avem in spate o echipa si ne chinuim singuri sa facem totul, de parca am fi experti in toate.

De aceea ar fi foarte interesant daca fiecare ar lucra pe bucatica lui de la inceput si pana la final fara sa intervina in munca celuilalt. Cel mai probabil cand vom realiza acest lucru vom avea mult mai mult succes. In plus noi, ca si natie, chiar daca ne impotmolim nu vrem sa cerem ajutorul celor ce ar putea sa faca acel ceva pentru noi.

Cu siguranta daca vom ajunge la astfel de comportamente munca noastra nu va mai fi in zadar si mai mult decat atat vom incelege la ce sunt bune colaborarile. Si pana una alta va las sa urmariti reclama ce pe mine m-a amuzat.

https://www.youtube.com/watch?v=ihs5JpGpRRs