De ce au publicatiile straine succes?

Posted by

Daca ai senzatia ca in mai toate revistele de pe la noi gasesti acelasi subiect, aceleasi teme si nimic nu iti mai convine, poate ca ar  trebui sa te orientezi catre publicatiile si revistele din afara tarii noastre. Stiu ca nu este prea placut sa lasi deoparte ceea ce se scrie in tara si sa cauti noutatile peste hotare, dar ai putea sa te indrepti catre cele mai cunoscute publicatii din lume.

Si asta pentru ca in cazul acestora nu vei avea parte de subiecte care nu sunt tratate pe gustul tau sau teme ce pare ti le doresti, dar nu le abordeaza nimeni. In plus fiecare publicatie straina are propriile metode si mijloace prin care sa te atraga si sa te faca sa le cumperi produsele luna de luna. Ba mai mult decat atat unele au trecut de la materialele scrise la cele audio si video.

Si asta pentru ca in mare parte oamenii sunt atrasi de ceea ce vad si aud, mult mai mult decat sa-si rezerve din timp pentru a citi revistele sau materialele de pe site-urile respectivelor publicatii. Mai cu seama un material video realizat in cele mai bune conditii si editat in cel mai bun mod intotdeauna va atrage mase mari de oameni. Iar daca subiectul este pe gustul publicului cu atat mai bine.

Am observat ca in cele mai multe publicatii, mai ales in cele cu renume din strainatate, subiectele duc mai mult catre dezvoltarea personala sau sfaturile pe care le pot da anumite vedete cu privire la acest subiect, din prisma experientei lor. Cred ca astfel de materiale interesante ar prinde bine si la publicul de pe aici numai ca ar trebui ca aceste subiecte si materiale abordate sa fie bine documentate si dezbatute inainte de a fi publicate si supuse criticilor publicului tinta.

In afara de asta trebuie sa fii atent la aceste materiale ale lor, mai ales ca in mass media de pe la noi subiectele sunt mai mult despre scandal, certuri, si alte astfel de subiecte ce nu ar trebui sa atraga atentia nimanui. Ideal ar fi sa iti alegi singur subiectele pe care vrei sa le citesti, intelegi si documentezi astfel incat sa ai satisfactia ca ai citit sau ai vazut ceva interesant. Insa toate aceste decizii trebuie sa le iei de unul singur daca iti va face placere sa citesti ceva bun sau daca vrei doar  sa-ti pierzi timpul pe subiecte care nu au niciun fel de calitate.