O invatatura dintr-o reclama

Posted by

Hmmm, nici nu stiu cum sa incep. Probabil ca ar trebui sa va spun ca eu am urmarit reclama despre care voi scrie aici de o multime de ori si inca o mai urmaresc. Nu pentru ca ar avea ceva fascinant, ci pentru ca m-am indragostit de mesajul ei. Probabil ca ceea ce voi scrie aici va deranja ceva persoane, dar nu mai conteaza.

Ideea e ca reclama asta m-a facut putin sa ma gandesc cat de singuri am ajuns sa fim intr-o lume, care practic nu exista, dar in care ne place sa fim amagiti zi de zi. As putea spune ca am ajuns sa fim niste persoane foarte triste facandu-ne placere sa ne bucuram de ceva ce nu exista in loc sa fim prezenti in vietile noastre reale.

Si pentru ca este posibil sa nu ma intelegeti ceea ce spun eu aici m-am gandit sa va atasez si reclama. Cu siguranta mi-ar fi fost mult mai usor doar sa pun un link catre reclama si atat, dar nu m-am gandit sa las clipul chiar aici in articol.

Va rog in schimb sa faceti abstractie de produsul care este promovat in reclama si doar sa va ganditi la mesajul pe care reclama in sine il transmite. Pe de alta parte s-ar putea sa va faca placere sa urmariti spotul publicitar pana la capat, deoarece are o tematica legata de sarbatorile de iarna care vin.

https://www.youtube.com/watch?v=yRoE0d0YL58

Nu sunt eu specialista in reclame sau spoturi, dar sunt mesaje ce-mi intra in suflet si pe care nu le pot uita indiferent de produsul care se vrea promovat.

Pe langa acest fapt mai sunt si alte lucruri care ma atrag in mod special de anumite reclame, dar despre aceste mici amanunte care fac diferenta nu am sa scriu ceva acum, ci poate in articolele urmatoare. Iar legat de acest spot publicitar as putea spune ca in viziunea mea acesta este perfect (mai ales ca sunt atrasa de mesajul reclamei).