O reclama in prag de sarbatori

Posted by

As putea spune ca astazi am vazut cea mai tare reclama, mai ales ca suntem in prag de sarbatori. Printre multe altele as putea spune ca cine si-a propus sa-si promoveze produsele astfel au facut o treaba excelenta. Imi plac reclamele dinamice, pline de culoare si recunosc acest lucru, fara sa ma agit intr-un fel, dar la aceasta reclama mi-a placut ideea in sine si povestea din spatele ei.

Si daca pana acum nu stiati orice reclama, orice produs video are in spatele sau o poveste nu doar o idee. Sau cel putin asa ar trebui sa se intample cu aceste produse video. Pe langa toata aceasta poveste se mai adauga si coloana sonora care este si ea foarte importanta, si multe alte detalii care la prima vedere o sa-mi spuneti ca nu are o prea mare importanta.

Dar, nu! Am tot invatat in ultimii ani ca lucrurile nu sunt asa cum le percepem noi, ci ca trebuie sa fim atenti la acele mici detalii ce nu sunt vizibile pentru toata lumea, dar de care ar trebui sa fim constienti. Iar reclama pe care am vazut-o astazi nu mi-a placut doar pentru coloana sonora sau calitatea imaginii, sau mai mult decat atat povestea in sine a acesteia…

Mi-a placut pentru ca toate acestea au venit exact in momentul potrivit. In perioada asta in care toata lumea este tot intr-o goana dupa darurile pentru Craciun ar trebui sa fim putin mai atenti la ceea ce se intampla in jurul nostru. Dar mai bine va las sa vedeti reclama si apoi o sa mai spun doua, trei vorbe despre impresiile mele.

https://www.youtube.com/watch?v=3z69YGGEeO4

Acum dupa ce l-ati vazut nu prea cred ca mai sunt vorbe de spus sau cel putin nu prea cred ca as mai putea spune ceva. Eu una am ramas fara cuvinte si am revazut acest clip de cateva ori pe replay. Cred ca m-am indragostit de tot ce reprezinta clipul in sine.