Cele mai scumpe inele de logodna?!

Posted by

Este foarte posibil sa-ti treaca prin minte la fel ca si mine ca cele mai frumoase inele, bijuterii sunt cele scumpe. Ei bine nu intotdeauna se intampla acest lucru, iar in acest sens as putea sa va povestesc o mica intamplare a unei prietene foarte apropiate mie. Dar nu, nu am sa fac acest lucru, nu pentru ca nu as avea timp pentru acest lucru, ci pentru ca mai degraba v-as plictisi cu toate aceste date care pentru voi nu sunt chiar atat de importante.

Ceea ce vreau sa subliniez insa este faptul ca nu este neaparat o regula ca o bijuterie scumpa sa fie si frumoasa. Oricum referitor la acest lucru, de obicei gusturile oamenilor nu se discuta. Fiecare isi achizitioneaza ceea ce isi doreste, ceea ce crede ca ii face placere sa poarte si bineinteles sa cumpere ceea ce crede ca merita pretul respectiv. Nu poti sa ai o atitudine trista pentru ca nu ai cumparat in tocmai ce tie tia placut, cum nici fortat nu trebuie sa achizitionezi ceva.

Cat despre inele, cele mai importante si mai speciale raman acele inele de logodna. Indiferent de materialul din care sunt realizate inelele sunt cu totul si cu totul speciale. Sunt un simbol al relatiei tale si de ce nu incununeaza o uniune frumoasa dintre doi oameni. Pe de alta parte nu conteaza cat de scump poate fi un inel de logdna, ci cat de valoros este pentru persoana care il va purta.

Iar daca inelul detine si un design unic, atunci totul este perfect. Sunt putine firme ce se ocupa de realizarea bijuteriilor ce iti pot oferi un design unic pentru fiecare bijuterie in parte, pe care o detin, o realizeaza. Si cu atat mai mult sunt si mai putine acele firme, persoane ce se ocupa de realizarea bijuteriilor manual. Bineinteles ca aici intram pe un alt taram, deoarece sunt diferite tehnici de a realiza o bijuterie.

Spre exemplu am putea vorbi ore in sir despre tehnica de slefuire, tehnica de turnare a bijuteriilor si asa mai departe. Dar toate aceste tehnici depind in mare masura de materialul din care sunt realizate toate aceste minunatii de inele, bratari, coliere si lista poate continua.

inele-de-logodna

O bijuterie eleganta intotdeauna va scoate in evidenta trasaturile persoanei ce o poarta, iar asta este valabil in cazul tuturor bijuteriilor, fara doar si poate, fara sa tinem cont de dimensiune, greutate sau materialul din care sunt facute. Nu stiu cate persoane pot recunoaste faptul ca o bijuterie, indiferent de toate aspectele enumerate, poate pune in evidenta persoana ce le poarta. Bine, bine o sa-mi spuneti cum poate scoate in evidenta o persoana un simplu inel?

Daca acest inel este asortat cu tot ce trebuie nu este nevoie sa faci tam tam ca lumea din jurul tau sa-l observe. De cele mai multe ori cand vrei sa pui ceva sau pe cineva in evidenta, nu il incarci ca pe o sorcova, ci il lasi cat mai gol, simplu si de ce nu lejer.

Asa se intampla si in cazul bijuteriilor, mai ales cand vorbim despre inele de logodna, nu trebuie sa-l impachetezi cu alte accesorii. Pentru a fi vizibil il lasi doar pe el in lumina reflectoarelor nu iti mai adaugi si alte accesorii prin preajma acestuia.