apa pentru bebelusi

Apa pentru bebelusi promovata intr-un stil amuzant

Posted by

Chiar daca este o reclama scoasa pe piata de cativa ani as putea sa o denumesc fara nici un fel de retinere reclama zilei si asta pentru ca mi-a adus zambetul pe buze. Trebuie sa va spun inca de la inceput ca acest spot publicitar aduce in prim plan apa pentru bebelusi, desi mai am de precizat si faptul ca acest produs nu l-am gasit pe piata din Romania.

Sau mai bine spus in cautarile mele nu am regasit acest produs, cu toate ca acest concept al spotului publicitar pare genial. Si pentru ca am spus ca mi-a adus zambetul pe buze este de fapt rezultatul a ceea ce am vazut in acest clip.

Cum sa nu zambesti cand vezi cativa bebelusi plini de energie si cu un comportament si activitati de pusti. Pana la urma aceasta este si ideea de baza pentru acest clip publicitar.

Cum sa faci mamicile sa-ti achizitioneze apa pentru bebelusi decat inducandu-i energia de care poate profita copilul ei. Pe de alta parte mesajul reclamei este destul de clar si limpede, cu atat mai mult ca la final de spot publicitar ai imaginea apei pentru bebelusi.

Daca la inceputul spotului aveai cateva dubii si iti puneai intrebarea la ce oare se va face reclama, ei bine raspunsul il afli chiar la final de spot.

Si pentru ca am mentionat de inceputul spotului sa fiu sincera am crezut ca se promoveaza scutecele pentru copii sau cine stie ce crema pentru pielea bebelusilor. Dar nu se pare ca m-am inselat amarnic…