Cea mai buna reclama pentru o masina de spalat rufe

Posted by

La sfarsitul saptamanii trecute am avut sansa sa vad una dintre cele mai amuizante reclame pentru o masina de spalat rufe. Sincer uitasem de aceasta si nici prin minte nu mi-ar fi trecut sa-mi amintesc astazi de ea, dar am avut un moment de amintire in momentul in care am scris intr-un alt articol despre o masina de spalat rufe.

Reclama am vizualizat-o pe facebook si de aceea nu stiu sigur daca as putea sa pun link-ul pentru acea reclama, dar daca asta nu se poate am sa va las link-ul de la acea postare de pe facebook. Mi-a placut reclama deoarece a adus in prim plan functionalitatea masinii de spalat rufe, fara doar si poate, dar si cea mai buna metoda de a promova un produs.

https://www.youtube.com/watch?v=DT4ikdAS-P0

Si cred ca reclama asta spune tot. Eu am adorat-o inca din primul moment in care am privit-o. Sunt sigura ca o sa va amuzati si voi, mai ales ca astfel de reclame nu prea se fac pe taramurile noastre mioritice. Spre deosebire de reclamele pe care le-am tot vizualizat in ultima perioada, aceasta este una dintre cele mai bune.

Si ideea pare destul de buna, avand in vedere ca este bine gandita, cu atat mai mult cu cat resursa umana este destul de mare. In orice caz reclama asta m-a si distrat, dar mi-a si lasat intiparit in minte sa caut detalii despre acea masina de spalat rufe.

Nu stiu ce senzatie va trezit voua, dar mie mi-a placut foarte mult si sper sa mai gasesc astfel de reclame care sa ma distreze si care sa-mi lase posibilitatea sa ma gandesc la acel produs promovat.