Iti place mancarea picanta?

Posted by

Nu sunt fan mancare, dar totusi cand vine vorba de mancarea picanta o iubesc. Asta si pentru ca imi place sa gatesc de obicei si imi place sa fac fel si fel de combinatii mai ales cand vine vorba de mancarea picanta. Sunt constienta ca nu toata lumea agreeaza aceasta mancare, dar in articolul asta vreau sa ma adresez acelor perssoane carora le plac mancarurile picante.

Mi-am amintit de mancarurile mele preferate pentru ca am urmarit o reclama pentru Tabasco (sos picant). Nu aveam de gand sa scriu despre asta, dar i-am observat reactiile mamei cand a vizualizat relama. Se poate spune multe lucruri despre mancarurile picante, dar sa se ajunga la o astfel de reclama nu ma asteptam.

In schimb cred ca a prins bine analogia dintre fotbal si mancarea picanta, bineinteles ca dupa asta merge si o bere sau un suc care sa te racoreasca. Dar mai bine ar fi ca inainte sa mai scriu si altceva sa va las sa urmariti si voi reclama.

https://www.youtube.com/watch?v=443me6TBRj4

Ei bine, da, chiar asa ceva! Nu ca as avea eu ceva de comentat, dar parca mi se pare putin cam trasa de par reclama asta. Si recunosc eu sunt una dintre persoanele care devoreaza spoturile publicitare. Si nu e vorba doar ca lucrez eu in domeniu, ci pentru ca de obicei imi plac lucrurile frumoase.

Spre deosebire de alte momente spoturile publicitare din ziua de azi sunt mult mai captivante decat insasi filmele. Iar cinefilii, cu siguranta ma inteleg cand eu vorbesc la propriu despre devorarea spoturilor publicitare.

Cat despre aceasta de mai sus cred ca imaginile vin de la sine si spun totul, nu mai am eu ce comenda. Produsul sa se cumpere si totul merge ca pe roate.