Cea mai tare reclama la o vodka

Posted by

Nu stiu daca imi pot gasi cuvintele potrivite pentru reclama pe care am vazut-o mai devreme. In primul rand nu vreau sa mai spun nimic despre imagine si sunet pentru ca sunt impecabile.

Deja marile companii stiu foarte bine ce trebuie sa ceara  si ce asteptari sa aiba de la un clip publicitar, asa ca munca regizorilor pentru aceste spoturi este din ce in ce mai mare si mai complexa. Asa cum am spus si mai sus nu ma pot lua de imagine si sunet si pana la urma nici de ideea in sine de a promova acel produs.

Totul este impecabil de la simpla idee si pana la corectii de culoare sau mai stiu eu ce artificii pe sunet. Imi plac astfel de reclame gandite, imi plac reclamele bine puse la punct si intr-un cuvant perfecte. Nu imi amintesc sa fii vazut cu ani in urma astfel de spoturi publicitare, fie ele si pentru o vodka.

Dar cu fiecare an care trece toate lucrurile se schimba, idei, procesare si pana si perceptia oamenilor se schimba in legatura cu anumite lucruri. Va invit sa urmariti o reclama speciala pentru vodka, ce cu siguranta o sa va faca sa va ganditi la multe lucruri.