Un nou concept – Sony BRAVIA

Posted by

Ieri cred ca am vazut poate printre cele mai expresive reclame. Cei drept apartine celor de la Sony si a unuia dintre produsele lor.

Dar ceea ce am vazut in reclama respectiva ma face sa cred ca avem o tara frumoasa pe care nu stim s-o valorificam sau mai mai bine spus suntem nepasatori.Si poate ca ar fi mult mai bine daca intai v-as lasa sa urmariti clipul publicitar si apoi sa detaliez putin cateva aspecte.

https://www.youtube.com/watch?v=_gYdwWxSXBM

In primul rand cred ca in acest mod am putea atrage destui de multi investitori pentru tot ce inseamna si este legat de turism. Niciodata nu a aratat mai bine ca in aceasta reclama Cazinoul din Constanta.

Pe de alta parte ar trebui sa ne gandim de doua ori inainte cand ne lasam vechile cladiri in paragina. Si uite cum strainii ne tot valorifica fiecare particica din ceea ce ne apartine, iar noi le aruncam incet si sigur la cos.

Stiu ca reclama asta este intocmai pentru un produs, dar cum sa nu te infurii putin pe cei care au puterea de a face ceva si nu le pasa. Iar referitor la toate detaliile legate de acest spot publicitar puteti gasi aici suficiente informatii cat sa intelegeti de ce unii oameni pun accent pe fiecare lucru in parte indiferent cat de minor, marunt si mic ar fi.

Si pentru ca sunt o persoana foarte curioasa de fel am mai cautat cateva spoturi asemanatoare si nu mica mi-a fost mirarea sa gasesc noi reclame interesante cel putin din acelasi punct de vedere – claritate si profunzime.