Situatiile disperate cer solutii pe masura

Posted by

Cum poti scapa basma curata atunci cand faci cateva lucruri gresite? La asta mereu gasim mereu alternative si raspunsuri dintre cele mai variate, dar totusi ce te faci cand te trezesti in momentul nepotrivit si in locul nepotrivit sa faci anumite lucruri? Poate ca sunt destul de rare astfel de situatii, dar sunt momente in care ai fi vrut sa fii in cu totul si cu totul alta parte.

Cei mai multi dintre noi sunt foarte ingeniosi si apeleaza la tot felul de lucruri numai pentru a scapa cu fata curata dintr-o anumita situatie. Poate ca ni se intampla aceste mici patanii si din vina noastra nu numai a timpului care se scurge foarte repede. Si vina noastra pentru ca nu ne luam suficient timp pentru a indrepta sau a realiza diverse treburi, lucruri.

Ne multumim  de fiecare data ca le facem, dar nu ne uitam si la calitatea lor si cel mai rau ne dam seama de acest lucru exact in momentul in care am intrat intr-o situatie dificila, delicata. Sa nu uitam ca neatentia ne poate costa scump, daca nu ne luam masuri de precautie si cu toate astea in lumea asta nepasatoare actionam din ce in ce mai agresiv si mai iresponsabil.

Multi dau vina pe stres, altii spun ca timpul ar fi de vina, iar o parte dintre ei spun ca nu s-au nascut in locul si momentul potrivit. Cine stie poate ca fiecare dintre aceste persoane are un gram de dreptate, dar de ce sa nu luam ce este mai bun din fiecare zi daca putem face asta fara nici o alta problema?

Ne lasam prada timpului, stresului cotidian si uitam sa mai simtim, sa traim asa cum ne dorim fara sa dam explicatii nimanui, fara sa facem ceva doar pentru ca asa trebuie facut. Probabil ca ne va mai lua ceva timp pana cand ne vom obisnui sa gandim de doua ori inainte de a actiona.

Sigur daca am face asta nu am mai rani sentimentele unora. Si pentru ca mi-am inveselit dimineata cu un moment publicitar am sa-l las si aici poate aveti timp si voi sa-l savurati.

https://www.youtube.com/watch?v=v1MlUsI0u5w