Axe atrage atentia cu reclamele sale

Posted by

AXE, despre care ati auzit cu totii, zic eu, este cunoscut ca si brand deoarece majoritatea stie ca este un produs destinat barbatilor pentru ingrijire. In alta ordine de idei, AXE este un brand de produse de ingrijire ale aspectului exterior, brand detinut de compania anglo-olandeza Unilever. Mai este cunoscut sub denumirea de Lynx, dar asta in state precum Regatul Unit, Irlanda, Australia, Noua Zeelanda si in Republica populara chineza.

Unilever a lansat produsul pentru prima data in Franta, in anul 1983 sub denumirea de „Axe”, iar in Regatul Unit sub numele „Lynx”, asta din pricina faptului ca „Axe” nu era disponibil ca si denumire datorita rezultatelor privitoare la trade-mark. Aromele de parfum ale acestui brand au evoluat semnificativ, iar intre anii 1983 si 1989, numele diferite date acestora descriau aromele, cum ar fi Musk, Spice, Amber, Oriental si Marine. In general, aromele de parfum veneau la pachet si cu geluri de dus care sa le insoteasca si uneori aveau si un antiperspirant / deodorant sau lotiune after-shave. Brandul a mai lansat si produse in editie limitata, editie care dura fie cateva luni, pentru ca produsul respectiv sa se vanda, fie un an de zile.

Pentru ca tot vorbeam despre AXE, zilele trecute ma uitam la niste reclame pe Youtube, cum obisnuiesc sa fac cand mai ma plictisesc si am gasit si o reclama la acest brand, care dureaza un intreg minut si care a fost incarcata pe platforma acum aproape 2 ani de zile. Mi s-a parut o reclama interesanta si realizata cu gust, primul cadru infatisand cativa protagonisti, principalul fiind un tip cu ochi albastri care isi ridica privirea spre frumoasa fata din fata sa, care statea cu un grup de persoane. Se desfasoara iarna si cand incearca sa ajunga la ea, la fata din fata lui, tipul este lovit de ghinion si gheata se sparge, formandu-se o prapastie intre cei doi.

Pana la finalul filmuletului, tanarul cu ochi albastri trece prin diferite epoci ale vremurilor si tot nu reuseste sa ajunga la frumoasa fata, soarta fiindu-i mereu impotriva. Asta pana intr-un final, cand ultimul cadrul il infatiseaza pe baiat intr-un magazin al zilelor noastre, magazin unde foloseste un spray de corp AXE, care atrage instant pe tipa din intreaga poveste. Si astfel cei doi tineri ajung impreuna si pleaca, tot impreuna, din magazinul respectiv. De aceasta data chiar a avut mare noroc. Clipul il puteti urmari mai jos si puteti sa va dati si cu parerea in legatura cu el.