Nu doar copii au nevoie de babysitter

Posted by

Zilele trecute, am cautat pe internet niste filme, pentru ca imi asteptam prietenii pe la mine si doreau sa vizioneze ceva nou. Si pentru ca toate trailer-ele de film le urmaresc pe Youtube, din intamplare am dat peste o reclama destul de amuzanta si cu subinteles. Initial, am crezut ca este o reclama privitoare la alt subiect, dar defapt totul a fost realizat pornind de la ideea de babysitting. O sa iti spun imediat despre ce este vorba.

Reclama are mai putin de 40 secunde, prezinta o familie care are si un copilas mic. Cand se aude soneria, mama raspunde si isi primeste in casa babysitter-ul. Dupa ce ii arata in casa si ii prezinta cam ce are de facut, mama isi ia copilul si pleaca. Si raman doar babysiter-ul si sotul femeii. Daca nu eram atenta ca reclama este pentru o revista, as fi zis ca face referire la cu totul altceva. Spre exemplu, la prezervative. Ideea clipului este una amuzanta, dupa parerea mea. Agentia de publicitate care a realizat spotul chiar a fost inspirata si cel mai probabil, multi ar urmari de cateva ori consecutiv reclama doar pentru ca protagonista arata foarte bine.

Revista Che promoveaza cultura, armonia si energia, fiind dedicata persoanelor cu varste cuprinse intre 21 si 35 de ani. Mai jos puteti urmari si voi clipul si, de asemenea, puteti sa va spuneti parerea.