O reclama ca-n povesti

Posted by

Am vrut sa scriu despre asta de ieri – imi plac din ce in ce mai mult recamele din acest Craciun. Poate ca pana acum nu am fost atat de deschisa cu tot ce se intampla in jurul meu, dar mi-am dat seama cat de mult am gresit pentru ca nu fac acest lucru. Da stiu foarte multe persoane mi-au spus chestia asta, chiar inainte de a realiza eu acest lucru. Pe de alta parte am inteles, desi mai greu, cat de important este sa fii omul potrivit la locul potrivit, sa observi lucrurile asa cum sunt si sa nu incerci sa deteriorezi acea imagine perfecta a ceea ce se creaza in jurul tau.

Cam asta se intampla si cu aceste reclame pentru si de Craciun, indiferent de ce tip de produs aducem in discutie. De data asta m-a atras reclama de la Doncafe, nu pentru ca sunt un fan in general al cafelei, ci pentru ca in esenta avem nevoie si de astfel de momente. Chiar daca nu suntem capabili sa recunoastem unii dintre noi, cu totii ne dorim si momente in care sa ne bucuram sufletul cu mici alinturi, care nu tin neaparat de partea financiara sau mai stiu eu de ce obiect pretios. Pe de alta parte stiu sigur ca in astfel de momente unice, cafeaua poate fi cel mai bun aliat al nostru.

Si desi pare destul de ciudat ar trebui sa ne obisnuim sa realizam din fiecare moment care trece din viata noastra sa-l facem unul unic. Pana la urma reclama asta chiar ma indeamna de fiecare data cand o privesc sa ma duc si sa-mi fac o ceasca de cafea, indiferent ca sunt acasa sau la birou. Asta cu la birou desi pare mai greu de facut o ceasca de cafea iti poti cumpara chiar inainte de a ajunge la birou, esenta de culoare inchisa denumita cafea.

Cu alte cuvinte spun ca aceasta reclama chiar si-a atins tinta si nici ca se putea o reclama mai reusita ca acesta. Sunt ferm convinsa ca vor fi si persoane care vor sustine contrariul, dar eu sunt sigura ca fiecare dintre noi are momentul sau de alint si rasfat al sufletului. Asa ca am sa va las in compania spotului publicitar poate asa va dezmorteste apetitul pentru o ceasca de cafea. Pe curand!