O femeie cu varsta inaintata plina de energie

Posted by

Am vrut sa scriu despre aceasta reclama de ceva timp, dar pana acum parca nu am reusit sa-mi fac timp. Poate ca este de vina si mesajul reclamei sau poate uneori sunt atat de ingandurata incat nu imi mai vine sa fac mai nimic. Si cred ca am avut cu totii o zi mai proasta in care sa nu ai chef de nimic, o zi in care sa-ti doresti foarte multe lucruri si pe care sa nu le poti avea.

Dar ce ai spune daca in reclama de mai jos ai sa dai de o doamna de varsta a treia care este campioana mondiala? Stiu  raspunsul tau, inca de pe acum, dar asta nu inseamna ca o astfel de persoana in varsta nu poate face ceva bun si la o varsta destul de inaintata.

E adevarat ca eu una nu ma vad la varsta ei o persoana atat de activa, dar poate cine stie, intr-un final voi avea mai multa rabdare cu mine si voi reusi sa fac mult mai multe lucruri deosebite. Nu imi plac lucrurile sofisticate, cum nu imi plac nici acele persoane, care vorbesc mult, dar nu fac nimic concret. Insa aceasta doamna nu se incadreaza nici in prima categorie si nici in cea de-a doua.

Nu stiu de unde aceasta poate avea atata energie pentru a participa la competitii. Oare o fi de vina aliumentatia, pe care aceasta o are sau mai are si alte secrete? Ce-i drept in scurtul material video despre care va vorbesc nu sunt puse pe tava prea multe dintre secretele acesteia, cu privire la energia, de care aceasta se bucura.

As putea spune ca eu am momente cand abia ma misc sa rezolv cate ceva si nu sunt la varsta acesteia. Dar cred ca cel mai bine si mai interesant ar fi sa vizualizati clipul si sa observati cat de energica poate fi batranica in cauza.