Locul de munca la care visezi

Posted by

M-am intrebat de foarte multe ori cum ar fi  fost viata mea, daca in cele din urma nu as fi gasit acel loc de munca potrivit pentru mine. Si cand spun potrivit ma refer la faptul ca nu este suficient, doar sa ai un loc unde sa muncesti si cam atat, ci dimpotriva. Ceea ce se pare ca am uitat de foarte mult timp este faptul ca noi ne alegem locurile unde sa muncim, nu dupa ceea ce ne face placere sa realizam, ci mai mult dupa ceea ce suntem nevoiti sa facem, doar pentru a castiga un salariu pentru a te putea intretine.

Multi prefera acele joburi in strainatate si incearca sa se descurce si sa se dezvolte cum pot ei mai bine, in termenii si conditiile acelei tari. In schimb tot mai multe persoane uita sa mai incerce sa-si indeplineasca si visele. Cei mai multi dintre ei sunt nevoiti sa faca fel si fel de compromisuri pentru a putea avea un loc de munca. Si nu este vorba ca nu isi doresc acest lucru, numai ca oricat de mult te-ai stradui se intampla ca cineva sau ceva sa-ti puna o piedica si sa nu poti sa treci mai departe pentru a face din visul tau realitate.

Au fost si momente destul de dese, cand m-am intrebat cum de anumite persoane, pana la urma reusesc sa isi duca pana la final toate dorintele. Sunt foarte curioasa cum de acesti oameni pot reusi si mai mult decat atat se pot bucura de toate activitatile inteprinse de ei. Poate ca unii vor spune ca acest grup de oameni sunt foarte norocosi sau mai nou se vor lasa influentati de ceea ce se intampla pe meleagurile noastre si vor spune ca au apelat la celebrele „pile si relatii”.

Eu cred ca acesti oameni au fost destul de responsabili, pentru a face doar ceea ce isi doresc si pentru a se bucura de visul lor, chiar daca au trecut prin momente grele. Si nu se poate spune ca acesti oameni exista doar intr-o singura parte de tara sau de lume. De obicei poti gasi astfel de persoane exact unde nu te astepti. Nu trebuie decat sa le observi calitatile si daca printre ele se numara: ambitie, putin egoism si mult curaj as putea spune ca acea persoana isi va indeplini visul.

Si mai trebuie sa stiti ca va puteti indeplini visele si daca apelati la diverse locuri de munca. Spre exemplu, cineva poate sa-si gaseasca locuri de munca in Timisoara sau in orice alt loc din tara asta. Numai ca, mai trebuie sa mai spunem ca vor reusi, doar acele persoane care isi doresc suficient de mult si care in fiecare zi fac eforturi suplimentare pentru a se apropia de visul lor.