Un bec, o reclama geniala

Posted by

In ultima perioada nu prea am mai avut timp sa ma mai uit la televizor. Chiar daca in ultimele zile au aparut fel de fel de informatii ce nu lipsesc din media am preferat sa stau la distanta de ceea ce se intampla. Cel putin pana cand nu voi avea suficienta informatie corecta, pe care sa o accesez, prefer sa ma tin cat mai departe de fel de fel de supozitii si de idei. In schimb pot spune foarte simplu ca am reusit, dupa o buna bucata de timp sa stau si sa urmaresc cateva spoturi publicitare ce mi-au atras atentia, acum ceva vreme, dar nu am avut cum sa-l vad la momentul respectiv.

De fapt, reclama despre care am amintit promoveaza nici mai mult nici mai putin decat un bec economic. Sincera sa fiu, in momentul in care am privit acea reclama am crezut ca este vorba despre promovarea unui parfum, dar nu a fost deloc asa. Initial am crezut ca domnisoara din secvente promoveaza vreun parfum mai special, nici prin gand nu mi-a trecut, ca de fapt, acel spot era pentru un bec.

Trebuie sa spun ca cei care au gandit acel spot comercial au fost foarte inventivi. Daca nu ar fi avut acele indicii inserate pe parcursul clipului probabil ca nu as fi inteles nicicand acea  reclama. Si pentru ca vreau sa intelegeti si voi cat mai bine despre ce este vorba am sa las clipul mai jos.

Daca ai observat la inceputul spotului te-ai fi dus cu gandul la produse cosmetice, la partea de fashion si de ce nu la acele prezentari de moda, la care de fiecare data se face mare tam-tam. Numai ca de aceasta data, surpriza!! Era vorba despre un bec. Un simplu bec economic. Recunosc faptul ca am fost surprinsa de produsul, pe care il promova reclama. Pot spune ca este cea mai reusita reclama pe care am vazut-o pana acum la un bec. Oricum asta nu inseamna ca de maine voi merge si voi cumpara acele becuri, doar mi-a placut reclama, ideea, conceptul acesteia.