Secom un brand romanesc

Posted by

Nu stiu daca ai aflat si tu despre remediile moderne, pe care le-au lansat cei de la Secom. De fapt, am dat peste spotul lor publicitar din greseala. Ascultam muzica pe youtube, ca de obicei, si am observat ca mi s-a intrerupt muzica. La inceput nu i-am dat nici un fel de importanta.

M-am gandit ca poate mi s-a intrerupt mie conexiunea la internet. Apoi ca din senin am auzit mesajul spotului, care m-a facut pentru cateva secunde sa fiu atenta le ceea ce se spunea in momentul respectiv. Si pana am reusit eu sa gasesc fereastra in cauza, spotul pe care il auzeam se terminase. Asa am inceput sa caut mai multe date despre acel spot. Mi se parea, si in continuare mi se pare foarte important mesajul.

Daca stai sa-l asculti si sa-l analizezi poti intelege foarte multe lucruri, daca intr-adevar esti pe faza. Si cred ca ar fi mai bine sa ascultati si voi spotul respectiv. Astfel va puteti contura o idee mult mai potrivita, fata de ceea ce eu va pot spune in acest moment aici.

Chiar ma gandeam cat de importante sunt cateva aspecte pentru un spot publicitar. Iar aici amintesc de vocea pe care o auzi in timpul spotului, linia melodica folosita, succesiunea de cadre si multe alte lucruri, ce pot da o forma si un aspect placut oricarui spot publicitar. Si pentru ca am plecat de la spotul de mai jos, trebuie sa va spun ca habar nu aveam ce inseamna Secom, ce poate produce si ce poveste sta in spatele acestui brand.

Pe de alta parte marele meu noroc il reprezinta tot internetul, pentru ca pot accesa orice informatie doresc. Asa am facut si in acest caz, chiar daca mi-a fost putin cam greu sa aflu amanunte despre aceasta afacere, care este de fapt o afacere romaneasca.