Un „monolog” celebru

Posted by

Mi-am pus intrebarea daca urmatorul articol sa-l scriu despre personajul „Celentano” din cel mai cunoscut serial de comedie romaneasca, difuzat pe PRO TV, sau sa scriu despre omul ce infatiseaza acest personaj. Oricum ar fi in ambele variante, omul acesta ajunge sa exceleze. Si asta pentru ca de cate ori am incercat sa gasesc ceva negativ la adresa lui nu am reusit. Ma gandeam intr-un timp ca poate toate aceste informatii negative sunt bine ascunse de publicul larg, si ca probabil de aceea eu nu am nici o sansa sa gasesc ceva de rau despre el.

Sau poate ca nu este asa si el reprezinta unul dintre cele mai bune exemple, pentru tanara generatie de actori si nu numai. Si pentru ca am adus vorba despre actorie, trebuie sa va pun sa cautati noaua aparitie a lui „Celentano”. Si nu va ganditi la acea reclama de la mobila de bucatarie, deoarece nu este aceea. De fapt, reclama respectiva am vazut-o pentru prima data acum cateva zile, cred ca pe la inceputul saptaminii. Ce-i drept pare mai mult a fi un monolog, daca la un moment dat nu intervine „sotia” sa.

As putea spune ca aceasta reclama reprezinta cateva secunde de sinceritate desavarsita sau cum ar spune bunica mea – cea mai pura sinceritate. Cum orice sinceritate de acest gen este nociva, cred ca mai bine ar fi sa cautati acel spot publicitar si sa va bucurati de el. Pana una alta eu am gasit un alt clip, mult mai frumos si mult mai amuzant, cu o scurta glumita.

Tot un monolog, dar care face referire  la cardul sau si la lipsa sotiei sale cu acesta. Sincer, mai intai am crezut ca este tot o reclama la vreun produs, dar nu. Pot spune ca este cel mai tare monolog, pe care l-am vazut vreodata. Si nu este doar o simpla lauda adusa acestuia, dar eu una sunt foarte incantata de munca, pe care acesta o depune. Dar mai bine va las acest monolog incantator.

Bineinteles ca nu puteam uita nici de celebra poezie, pe care acesta a recitat-o de Ziua Nationala. De fapt in episodul din „Las Fierbinti” dedicat acestei zile. Si daca nu ma insel aceasta a devenit viral. Cum nu imi place sa las lucrurile incepute si neterminate am sa las aici si acea poezie, cu acea interpretare superba.

https://www.youtube.com/watch?v=FfImEPIhVtY