Bucuria momentelor de neuitat

Posted by

Te-ai intrebat vreodata ce poate fi pe placul unei femei? Cu siguranta daca esti una dintre acele persoane de sex  masculin care intamplator a petrecut foarte mult timp in preajma femeilor vei spune ca cele mai importante trei lucruri pe care pun pret femeile sunt machiajele pentru frumusete, timpul liber pentru relaxarea lor si as pune in practica tot ceea ce isi doresc, dar si bijuteriile.

Si poate ca ar fi trebuit sa incepem si sa deschidem acest subiect fix cu dorintele femeilor de a avea cele mai frumoase bijuterii si daca s-ar putea ca acestea sa detina si nestemate ar fi perfect. Trebuie sa recunoastem ca noi femeile suntem foarte atrase de bijuterii si de pietre pretioase, asta este in natura noastra si nimic nu se poate schimba, cel putin nu pentru unele dintre noi.

Pe de alta parte, una dintre cele mai mari bucuri a unei femei se numara si momentul in care primesc in dar acele inele diamante, ce le fac sa se simta speciale si apreciate. De asemenea, tipul acesta de momente sunt bine pastrate in mintea persoanelor de sex feminin si asta nu pentru ca isi doresc atat de mult acele bijuterii, ci pentru ca gestul in sine le aduce o parte de satisfactie, apreciere, iubire si fericirea in sine. Este posibil ca foarte multe doamne sau domnisoare nici macar sa nu isi poata da seama de toate aceste lucruri avand in vedere ca de cele mai multe ori se pierd in magia si farmecul acestor momente.

Unele s-ar putea sa spuna ca nici nu se putea mai bine, altele sunt putin mai pretentioase si este foarte posibil sa isi doreasca din ce in ce mai multe nestemate asemanatoare. Insa dupa ce primesc astfel de daruri, toate vor ajunge la aceeasi concluzie – este darul perfect care sa reflecte aprecierea si iubirea cuvenita din partea jumatatilor lor. Si lucrul acesta nu cred ca il poate nega cineva, cel mult ar putea sa se fereasca de cel de la care au primit un asemenea dar, in firea lor fericirea isi face loc, mai ales ca de foarte mult se poate reflecta in radierea acelor persoane de sex feminin.

Nu stiu ce parere aveti voi, dar cu siguranta sa  primesti un astfel de dar este ceva pe care nu prea poti sa-l descrii in cuvinte, cel putin nu exact in acel moment in care primesti bijuteria pe care ti-o doreai. Bineinteles acest lucru este si mai intens in cazul in care jumatatea ta a tinut cont de doleantele tale si te-a surprins cu tot ceea ce a fost mai bun.

Se poate spune ca o parte dintre domnisoare vor afirma ca tu cea care ai primit un astfel de dar esti foarte norocoasa si se poate sa nu inteleaga de ce toate lucrurile bune ti s-au intamplat numai tie. Cu toate astea nu trebuie sa te lasi influentata de vorbele, spusele lor, ci sa faci doar ceea ce iti doresi si esti constienta ca intr-un fel poti da inapoi din fericirea ta celui ce te-a facut fericita. Prin urmare astfel de momente merita sarbatorite alaturi de cel ce te iubeste si iti daruieste toata fericirea din lume intr-o singura bijuterie.