Tu cum ai vrea sa fie prezentarile diferitelor tinute?

Posted by

In ultima perioada au aparut atat de multe reclame prin care se pot promova diverse produse, incat am ajuns sa ne incurcam in acestea. Cu toate astea trebuie sa fim sincere cu noi si sa spunem ca intr-o oarecare masura suntem atrase de anumite reclame, mai ales de acele reclame care sunt realizate pentru promovarea unor tinute. Nu stiu cam cate dintre voi sunt atrase de haine, dar cred ca majoritatea persoanelor de sex feminin sunt in culmea fericirii atunci cand se hotarasc sa isi achizitioneze diverse tinute vestimentare.

Si aici nu mai incape indoiala ca femeile sunt din ce in ce mai atrase de haine, de rochite si de ce nu de cele mai noi tendinte si trenduri care apar pe piata din neant. Si poate ca nu gresim atunci cand spunem ca suntem atrase de haine, numai ca marea noastra greseala este atunci cand cheltuim diferite sume pe diverse haine, pe care de multe ori nici macar nu le utilizam.

Si da, chiar daca pare de necrezut trebuie sa fim sincere cu noi si sa confirmam faptul ca printre obiectele noastre vestimentare sunt si produse pe care nu le-am folosit niciodata. Ba mai mult decat atat sunt situatii in care ne simtim dezgustate din anumite puncte de vedere atunci cand privim o anumita tinuta.

Iar acest fapt este unul cat se poate de real mai ales ca de foarte multe ori achizitionam haine pe care le credem la moda, dar care din pacate uneori nu se potrivesc cu stilul nostru sau cu ceea ce suntem noi obisnuite sa purtam. Poate ca nu este chiar atat de rau, dar avand in vedere ca putem face orice altceva cu acei bani cheltuiti anapoda nu cred ca ar fi rau daca inaiante de a cumpara anumite haine ne-am gandi inainte daca le vom purta sau nu.

https://www.youtube.com/watch?v=6zGnRZTTzyE